Connery

The simple life 3

Paris og Nicole er atter på glatbanen.

Paris og Nicole har været tilbage på skærmen et stykke tid, i deres 3. udgave af The Simple life, hvor de forsøger at begå sig i 'det virkelige liv'.
The simple life 3
Denne gang skal de i lære og dette i en masse forskellige erhverv hvor det kun kan gå galt - hvilket det for det meste også gør. Forstil dig at skulle have foretaget en fedtsugning, mens Nicole står og siger 'eiw' og Paris smutter ud på det nærmeste toilet for at kaste op over det syn der lige har mødt hende. Eller at skulle ud at flyve og får besked på at den eneste plads, der er tilbage er på flytoilettet, hvor dem der ellers har lyst kan udnytte ham til at joine "the mile high club".

Man bliver overrasket gang på gang over de ord, de to tøser lukker ud over deres lækre læber. De er et sikkert bevis på, at man sagtens kan være blondine dum selvom man er millionær, hvis bare man er født med en guldske i munden.

De to blondiner skal bl.a. forsøge at begå sig inden for følgende erhverv:

Bilmekanikere

Stewadesser

Tandlæge assistenter

Plastikkirurg assistenter

Børnehave pædagoger

Dyrepasser i en Zoologisk have

Teologer

Arbejde i et reklame bureau

Arbejde på et konditori

Bryllupsplanlæggere

Brandmænd

Bedemænd m.m.

Ingen tvivl om at The Simple life 3 ikke går stille for sig og der er helt sikkert masser af underholdning i at kigge på de to blondine dumme tøser, der forsøger at leve the simple life.

Husk også at tjekke artiklens to gallerier, der byder på billeder af de to terrorister.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce