Connery

The Sanctuary

Har du et hav af små gadgets, som du tager med overalt for at overleve dagen. Så har du også en masse små gadgets, der skal oplades. Det betyder et hav af ledninger, ledninger man kan være foruden med 'The Sanctuary'.

Bluelounge - The Sanctuary Bluelounge
'The Sanctuary' er en lækker lille boks, hvor du kan stille alle din gadgets samtidig med de bliver opladet. Smart? Ja det tror jeg da vist nok.

Strømforsyningen sidder i bunden af boksen og skjules af en ekstra bund. I siden på den ekstra bund, sidder der nogle huller, hvor man kan sætte de ledninger man skal bruge. Til strømforsyningen er der forbundet ledninger, der tilsammen er kompatible med mere end 1500 forskellige enheder og sidst men ikke mindst sidder der en usb-indgang, som man kan bruge til sin egen ledning.

Boksen kan fås i hvid eller sort, hvor ekstra bunden kan vendes om, så den enten er sort eller brun. Som en ekstra deluxe version, kan man også få den i en mørk træfarvet version, hvor ekstra bunden er i sort læder. Så mangler du altid et sted til alle dine ting og ender du med at skulle lede efter dem? Så er dette en mulighed for at pynte lidt ekstra op og samtidig få et sted til at lade og opbevare dine gadgets.
ANNONCE
Fakta:
Man kan købe ekstra connectors for 5.95$ stykket, der blandt andet gør boksen kompatibel med PSP og Nintendo DS Lite.

Prisen for 'the Sanctuary' er 129.95$ for en sort/hvid ver. og 149.95$ for den mørke træfarvede version.

De kan købes her.
Del

Seneste nyt

Annonce