Connery

The Rings of Power afslører deres orker

Prime Videos Ringenes Herre-serie holder sig tæt på Peter Jacksons look

Der er kun få måneder til premieren på Prime Videos milliard-satsning, live-action serie The Lord of The Rings: The Rings of Power. 

Amazons streamingtjeneste har holdt kortene forholdsvis tæt på kroppen, men nu har de udgivet en sending fotos, der afslører hvordan deres orker ser ud.

Orker er en vigtig del af Ringenes Herre-fantasien, og det vil nok glæde de fleste, at man har taget en stilretning der læner sig stærkt op af Peter Jacksons realiserede filmversion. 

ANNONCE
Orkerne i The Rings of Power er få og desperate - Foto: Matt Grace / Prime Video - The Rings of Power afslører deres orker Orkerne i The Rings of Power er få og desperate - Foto: Matt Grace / Prime Video

I et interview til IGN, har seriens skabere udpenslet hvad de har tænkt i forhold til orkernes look. 

"Vi har brugt lang tid på, at finde ud af, hvad det vil sige at være ork i Middle-Earths 2. tidsalder."

Det her er på et tidspunkt i historien, hvor orkerne endnu ikke er blevet organiseret i store hære, og de lever mere spredt i små grupper, hvor de plyndrer og røver for at overleve. Orkerne portrætteres vildere og mere rå - de er få og kæmper for overlevelse. 

Prime Video har ansat Jamie Wilson som chef for seriens protese-afdeling - det er en profil der har arbejdet med orker gennem alle Peter Jacksons-film, og nu også på The Rings of Power. 

The Lord of The Rings: The Rings of Power får premiere på Prime Video 2. september 2022.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce