Connery

"The Revival" rev Silkeborg rundt

Fredag d. 23. maj blev arrangementet ”Show Off” i Silkeborg skudt i gang. Aftenens højdepunkt gik hen og blev et kopiband, og de gav den VIRKELIG gas!

5 ud af 6 stjerner
"The Revival" rev Silkeborg rundt
Som annonceret tidligere her på Connery.dk løb 'Show Off', i Silkeborg, af stablen i den netop  overståede weekend.

Programmet til denne festival var spækket med navne fra den danske undergrund, og der var masser af nyt kræs for ørerne, men det var faktisk noget gammelt som gik hen og blev aftenens store højdepunkt. 

'The Revival' var navnet på aftenens højdepunkt. Bandet er 4 mand højt og består af: Dion Eskegaard, forsanger og leadguitarist; Søren Bruntse, trommer; Thomas Pedersen, piano/guitar/trombone/guitar og kor, samt Kristian Klesner på bass. Disse 4 fyre  har en gennemsnitsalder på 21,5 år, og dette gør det kun federe at de kan spille musik fra før deres tid med den entusiasme og energi som de gør. 'The Revival' spiller sange fra bands som 'AC/DC', 'Guns 'n' Roses', 'The Beatles', 'Queen', 'Creedence Clearwater Revival' og 'Rolling Stones' bare for at nævne nogle af navnene på deres repertoire.
ANNONCE
"The Revival" rev Silkeborg rundt
I salen på 'Performers House' var lyden utroligt god, og det gjorde jo bare oplevelsen af 'The Revival' endnu bedre. 'AC/DC's 'Highway To Hell' blev trykket af ud over scenekanten med 180 i timen og så var jeg stort set allerede solgt. Dion Eskegaard kunne med god grund ikke synge 'Highway To Hell' på samme måde som Bon Scott, forsanger i 'AC/DC' fra 1974 til hans død i 1980, men det gjorde intet at han ikke kunne det, for sangen fik bare 'The Revival's præg i stedet for. Dette resulterede i et yderst veloplagt nummer!

Herefter kom en perlerække af sange fra 1960'erne, 70'eren og 80'erne, hvor The Eagles's 'Get Over It', en rocket udgave af Johnny Cash's 'Ring Of Fire' og AC/DC's 'Thunderstruck' var de helt store vindere. Man kunne forvente, med bandets lave gennemsnitsalder i baghovedet, at de gamle klassikere ville have været blevet hørt igennem utallige gange på LP eller CD og så bare ville være blevet spillet som 'på CD'en', men ikke når 'The Revival' står på scenen. Der var et personligt præg på de fleste af sangene, hvor f.eks. 'Ring Of Fire' var den mest markante. Udover det var der også indlagt længere soloer i stedet for originalerne hvor der virkelig blev kræset for publikum.
ANNONCE
"The Revival" rev Silkeborg rundt
"The Revival" får én øl for hvert bandmedlem, to øl for den supergode energi, én øl for sangvalg og én øl fordi der bare strålede "drengerøve" ud af dem!


The Revival
Del

Seneste nyt

Annonce