Connery

The Predator [Anmeldelse]

Predator er tilbage i biograferne.

3 ud af 6 stjerner
The Predator- Trailer
Twentieth Century Fox - The Predator [Anmeldelse] Twentieth Century Fox

In the Jungle, the mighty jungle

Det er 31 år siden at Arnold Schwarzenegger og Carl Weathers kæmpede i junglen mod et kæmpemæssigt rumvæsen med dreadlocks og laserkanoner. Siden da er det blevet til to officielle sequels; Predator 2 fra 1990 og Predators fra 2010, samt et par spin-offs i form af Alien vs. Predator filmene. Nu er rumvæsnet tilbage i biografen, denne gang instrueret af Shane Black, en Hollywood legende i sig selv med titler som bl.a. Leathel Weapon 1-4, The Last Boy Scout, Last Action Hero, Iron Man 3, The Long Kiss Goodnight, Kiss Kiss Bang Bang og The Nice Guys på sit CV. Spørgsmålet er om han kan gøre det bedre end de foregående og indfange magien fra 1’eren?

ANNONCE
Twentieth Century Fox - The Predator [Anmeldelse] Twentieth Century Fox

Predator: The Next Generation

Den tidligere soldat Quinn McKenna (Boyd Holbrook) støder på et rumskib, der er styrtet ned i et skovområde i Mexico. Her finder han en hjelm og et våben, som han sender hjem til sin ekskone, for at holde dem skjult fra regeringen. Quinns 10-årige søn Rory (Jacob Tremblay), får imidlertid fingrene i pakken og begynder at rode med våbnet, der indeholder en GPS, hvilket alarmerer en anden Predator, der straks sætter kurs mod Jorden og så bryder helvedet atter løs!

ANNONCE
Twentieth Century Fox - The Predator [Anmeldelse] Twentieth Century Fox

Back to Black

Der er masser af bulder og brag og dumsmarte bemærkninger i Blacks Predator, men desværre er det også alt, der er at komme efter. Karaktererne er uinteressante og historien ultra tynd og klichéfyldt. Det virker som venstrehåndsarbejde fra den kære Blacks side og er langt under hans sædvanlige standard.

ANNONCE
Twentieth Century Fox - The Predator [Anmeldelse] Twentieth Century Fox

Mm'kay

Filmen er ikke intertekstuel nok til at være kitsch og med på retro moden og trods en R rating for de mange blodige scener, heller ikke helt konsekvent eller modig nok til at være et rigtigt bad ass action brag. Derfor ender filmen blot med at være ”okay” og ”okay” er bare ikke godt nok når det gælder en Sci-fi klassiker som Predator, Mr Black!

ANNONCE
Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: ’87 %

Teknisk information:

Original titel: The Predator

Land: Canada/USA, 2018

Instruktør: Shane Black

Medv.: Boyd Holbrook, Jacob Tremblay, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Thomas Jane, Alfie Allen og Augusto Aguilera

Genre: Action/Adventure/Gyser

Billedformat: 2.39:1

Lyd: Dolby Atmos/Dolby (Dolby 7.1 Surround Sound)

Spilletid: 117 min

Dansk bio premiere: 13. september 2018

Distributør: Twentieth Century Fox

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Dennis Stanley Dennis Stanley

Følg på:
Facebook
Instagram
Twitter
Blog

Kan lugte et dårligt plottwist på kilometers afstand. Det er svært at finde nogen der har set lige så mange film!!

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt