Connery

The Plate Station leverer nye farver til PlayStation 5

Så er der farvevalg til den kommende PlayStation

De nye konsoller er på vej - og selvom PlayStation 5 først udkommer den 19. november, er den omkringliggende branche allerede i gang med at sælge udstyr.

Det gælder også den store kategori af virksomheder, der tilbyder brugerne specialiserede løsninger, til udsmykning af de eftertragtede maskiner.

PlayStation 5-designet er et ret karakteristisk og unikt konsoldesign, og man skulle tro, at det ville gøre det lidt sværere at tilpasse konsollen til sin personlige smag. I første omgang kommer konsollen fra officiel side kun i en hvid-version, men det er der råd for.

Det nye startup The Plate Station, har slået sig ned på at lave sideplader til den nye PlayStation 5. 

Pladerne fra Plate Station er konstrueret i varmeresistent ABS-plastik, og er designet til at erstatte de originale sideplader på konsollen. I følge virksomheden er det super let at udskifte pladerne, der simpelthen skulle kunne klikkes af og på ved et snuptag.

Netop fordi Plate Station er en tredjepart, har de endnu ikke haft mulighed for at fremvise pladerne monteret på en PlayStation 5, men deres design ser lovende ud - og til at starte på, er der fem forskellige farver at vælge imellem. 

Tjek pladerne her.

ANNONCE
Matsort - The Plate Station leverer nye farver til PlayStation 5 Matsort
Jungle Camo - The Plate Station leverer nye farver til PlayStation 5 Jungle Camo
Cherry Red - The Plate Station leverer nye farver til PlayStation 5 Cherry Red
Chromatic - The Plate Station leverer nye farver til PlayStation 5 Chromatic
Del

Seneste nyt

Annonce