Connery

The Pacific War

Godt nyt til alle Band of Brothers fans

Var du også en af dem, der spændt fulgte Easy Company's hårde og sørgmodige kamp i 2. verdenskrig? Så du rædslen, modet, sammenholdet og båndet mellem de mange mænd? Og stirrede du længe på rulleteksterne efter det allersidste afsnit, håbende, bedende, tryglende på mere?
Så er der godt nyt til dig.
ANNONCE
The Pacific War
Det er nu blevet offentligjort på IMDb, at der i år 2009 kommer en ny omgang krigs-miniserie, skabt af folkene bag Band Of Brothers: Steven Spielberg, Tom Hanks og Gary Goetzman. "The Pacific War" bliver titlen.

Denne miniserie kommer til at omhandle Amerikas kamp mod japanerne på Stillehavet under 2. verdenskrig.
Det bliver et samarbejde mellem DreamWorks og HBO, som også sendte Band Of Brothers tilbage i 2001, og man regner med, at den kommer til at koste over 100 millioner dollars at lave.
De forskellige roller til serien er efter sigende ikke besat endnu.

Band of Brothers blev i sin tid nomineret til 19 Emmy Awards, og den vandt 6 for blandt andet "Outstanding Mini-Series", "Outstanding Casting for a Mini-Series" og "Outstanding Directing for a Mini-Series". Den vandt også en Golden Globe for "Best Mini-Series", en American Film Institute Award, Peabody Award og sidst en 2003 Writers Guild Award.
Man må sige, at "The Pacific War" har noget at leve op til.

Da projektet blev sat i gang i august 2006, og derfor er splinternyt, er der ikke meget information at finde.
Men hvis du skal have beviser, før du springer ud i glædesudbrud, kan du her finde den på imdb.com.
ANNONCE
Del

Seneste nyt