Connery

The Meg [Anmeldelse]

Jason Statham vs. Megalodon!

1 ud af 6 stjerner
The Meg - Trailer
Warner Bros. - The Meg [Anmeldelse] Warner Bros.

Havet er skønt

Da marinebiologen Celeste (Jessica McNamee) fanges på havets bund og angribes af en kæmpemæssig forhistorisk hajtype kaldet Megalodon, må hendes eksmand, dybhavs- og redningseksperten Jonas Taylor (Jason Statham) tilkaldes for at udføre den yderst farlige redningsaktion. Missionen lykkes, men besætningen ombord på undervandsforskningsstationen ”Mana One”, ejet af milliardæren Jack Morris (Rainn Wilson), opfanger et signal, der fortæller dem at hajen er undsluppet fra dybet og er på vej mod dem.

ANNONCE
Warner Bros. - The Meg [Anmeldelse] Warner Bros.

The Shark still looks fake

Det bliver en blodig kamp om overlevelse, for hvad stiller en flok havbiologer og tekniknørder op mod en 23 meter lang dræbermaskine? Heldigvis er Jonas Taylor ikke nogen hr. Hvem-som-helst, så han giver fortidsuhyret kamp til stregen. Det er i sandhed Man vs. Wild!

ANNONCE
Warner Bros. - The Meg [Anmeldelse] Warner Bros.

Dødens Gaaaaab

Selvom det ikke fremgår nogen steder, er The Meg en komedie i B-films genren, i stil med Sharknado, Snakes on a Plane og Rampage. En genre der i sig selv har sin charme og berettigelse. Problemet er bare at The Meg fuldkommen rammer forbi på alle fronter. Humoren er overhovedet ikke sjov, historien er ultratynd og action-sekvenserne er ubehjælpeligt dårligt sat sammen. Der er faktisk ikke én eneste god ting at sige om The Meg. Værst af alt formår filmen ikke at underholde i ét eneste af sine 113 minutter. Jeg kan tilgive meget, men ikke en kedelig film.

ANNONCE
Warner Bros. - The Meg [Anmeldelse] Warner Bros.

Deep Blue Sea

Under pressevisningen var der helt uhørt flere anmeldere, der ikke kunne skjule deres harme. Således blev der efterfølgende udsendt en mail fra Warner Bros., hvori der stod at denne slags opførsel er uacceptabel til en pressevisning. Det er jeg enig i, men det ændrer ikke på at The Meg er og bliver årets dårligste film og fortjener at blive begravet på havets bund til evig tid.

ANNONCE
Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: H2O%

Teknisk information:

Original titel: The Meg

Land: Kina/USA, 2018

Instruktør: Jon Turteltaub

Medv.: Jason Statham, Bingbing Li, Rainn Wilson, Shuya Sophia Cai, Cliff Curtis, Ruby Rose, Ólafur Darri Ólafsson og Jessica McNamee

Genre: Action/Horror/Sci-Fi

Billedformat: 2.39:1

Lyd: Dolby Atmos

Spilletid: 113 min

Dansk bio premiere: 9. august 2018

Distributør: Warner Bros. Pictures

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce