Connery

The Many Saints of Newark: Sopranos-prequel med Gandolfinis søn

The Many Saints of Newark ligner brutal god underholdning

The Sopranos er til stadighed en af de bedste serier i verden. Serien løb over skærmen i 1999 - 2007, og gjorde James Gandolfini ikonisk i rollen som mafiaboss Tony Soprano. 

Gandolfini mistede livet til et hjerteanfald, da den 51-årige skuespiller var på ferie i Rom i 2013. Den første person på stedet under den tragiske hændelse, var Gandolfinis søn Michael, der på daværende tidspunkt blot var 14 år gammel. 

Det stod ikke i kortene, at Michael Gandolfini skulle gå i faderens fodspor - og faktisk anbefalede faderen sin søn, at forfølge en karriere indenfor sport - eller at blive filminstruktør. Det skulle dog gå anderledes, for den nu 21-årige Michael Gandolfini er snart aktuel med prequel-filmen til The Sopranos; The Many Saints of Newark.

I The Many Saints of Newark spiller Michael Gandolfini en ung Tony Soprano, i filmen, der tager sin handling omkring Sopranos startskud til en karriere som "skraldemandsboss". 

Filmen har været i hånden på de samme folk der skabte The Sopranos, og foruden Michael Gandolfini, ses også Jon Bernthal, Ray Liotta og Ver Farmiga.

The Many Saints of Newark er nu tilgængelig på streamingtjenesten HBO Max

Tjek første trailer til den gritty coming-of-age film her:

ANNONCE
The Many Saints of Newark - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce