Connery

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Trailer 2

Nintendo holder fortsat kortene tæt til kroppen, men seneste trailer giver et bedre overblik over det kommende spil

Den populære Zelda-spilserie fortsættes i opfølgeren til superhittet Breath of the Wild, med The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. 

I The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom bliver spillerne endnu engang taget med på et episk eventyr gennem Hyrule. 

ANNONCE
Tears of the Kingdom - Trailer 2

Den nye trailer, som blev afsløret på Nintendo Direct i februar 2023, viser mere gameplay og introducerer også nye funktioner i spillet. Udover mere af historien, herunder vores første møde med Ganons stemme, er den mest markante nye feature i spillet, muligheden for at bygge køretøjer, som Link kan bruge. 

Mens der stadig er mange detaljer, som vi ikke kender til omkring gameplayet i The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, er det dog blevet bekræftet, at spillet fortsætter i samme verden som det originale Breath of the Wild. Nintendo har udtalt, at de ønsker at introducere nye gameplay-koncepter til det kommende spil, og dermed skabe en udviklet fortsættelse af den tidligere historie. 2023 E3-traileren bekræftede en del af disse udtalelser. 

Der er også blevet talt om, at dette spil vil have en langt mørkere og mere dyster stemning end dens forgænger, og det vil være meget i stil med stemningen i The Legend of Zelda: Majora's Mask - et af ??de mørkeste spil i serien. 

The Legend of Zelda: Tears of the Kingsom udkommer ekslusivt til Nintendo Switch 12. maj 2023. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce