Connery

The Last of Us har fundet deres Abby!

Den mest kontroversielle karakter fra The Last of Us 2 er blevet besat til kommende sæson af live-action serien

Første sæson af The Last of Us blev en gedigen succes for HBO, med Pedro Pascal og Bella Ramsey i hovedrollerne som Joel og Ellie. 

Serien holdt sin fortælling ganske tæt på PlayStation-spillet af samme navn, men hverken Pascal eller Ramsey havde et udseende der var tæt på spilkaraktererne - og det var måske egentlig en god ting. 

I hvert fald har Craig Mazin, Neil Druckmann og HBO valgt at fortsætte i samme spor, med castingen af Abby, der kommer til at spille en stor rolle i seriens kommende sæson 2. 

I spilforlægget The Last of Us: Part 2, er Abby en loyal soldat, med en meget fysisk stærk kropsbygning, og uden at begive os for meget ud i kropssammenligning, er den castede skuespiller milevidt fra Abby i udseende. 

Abby skal spilles af Kaitlyn Dever. Dever der har været skuespiller lige siden barns ben, fik sit store gennembrud med Booksmart i 2019, og demonstreret sine dramatiske færdigheder i serier som Dopesick.

Dever er i øvrigt ikke et ukendt ansigt for Neil Druckmann og hans spilfirma Naughty Dog, der står bag The Last of Us-spillene. I 2016 lånte hun sin stemme til Cassie i det fantastiske spil Uncharted 4: A Thief's End. 

Manuskriptforfatter Craig Mazin udtaler følgende om castingen af Kaitlyn Dever: Vores castingproces for sæson 2 har været identisk med sæson 1: vi leder efter verdensklasse skuespillere, der indkapsler sjælene af karaktererne i kildematerialet. Intet betyder mere end talent, og vi er begejstrede for at have en anerkendt performer som Kaitlyn til at slutte sig til Pedro, Bella og resten af vores familie."

Det bliver spændende at se, hvordan Kaitlyn Dever løfter den brutale rolle som Abby! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce