Connery

The Joker modtager 8 minutters stående klapsalve til Venice Film Festival

Forventningerne er høje

Joaquin Phoenixs fortolkning af ´Joker´ er blevet mødt med ekstremt positiv feedback, da den havde premiere i weekenden til Venice Film Festival. I hele 8 minutter fik filmen klapsalver, mens publikum råbte ´Bravo´. Nogle mener, det er et mediestunt, mens andre selvfølgelig håber, at filmen er så god, som den skulle lyde. 

Den første af sin slags, til at fortælle historien om en af Gothams mest berygtede, kriminelle masterminds. Instruktør og forfatter, Todd Phillip, fortæller at film som ´The Man Who Laughs´, ´Taxi Drivers´ og ´Raging Bull´ har været til stor inspiration i den nye Joker film. Både til filmen, men også til at give karakteren, Joker, en ny og anderledes karakter. Han siger endvidere:

"Vi, Joaquin Phoenix, Zazie Beetz og jeg, synes at det kunne være en interessant indgangsvinkel til genren. Jeg ved ikke, hvad det kommer til at betyde for DC eller Marvel... Det har været en svær film for os at lave; at overbevise DC, men vi blev ved med at presse dem, fordi vi mener vores indgangsvinkel bliver helt speciel". 

Der er stadig en måneds tid til, vi får af vide, hvornår filmen endeligt får premiere. Filmen har allerede fået en del kritik, mens andre mener at Phoenixs rolle kunne give ham en nominering i kategorien ´Best Actor´ til Oscar 2020. Det må tiden vise. Vores forventninger er ihvertfald høje. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce