Connery

The Island

Realitet om 30 år, eller bare skræmmende fremtidsfilm?

4 ud af 6 stjerner
The Island er en fremtidsfilm med stof til eftertanke

The Island er en film om et firma som fremstiller og sælger "reservedele" af mennesker. Emnet i denne film er kloning. Måden det fungerer på er et firma hemmeligt fremstiller mennesker og lader dem leve som om de bor i en glasklokke. De får frygt fra dag et da de får at vide at de ikke må gå udenfor da alt udenfor er i karantæne.
ANNONCE
The Island
På den måde kan firmaet få alle deres kloner til at blive i deres egen "verden" og ikke gå ud til den rigtige verden. For så kan firmaet opdrætte disse kloner som de vil have dem, for derefter at bruge deres organer. Et eksempel kan være hvis der er en stor fodboldspiller der har skadet armen så den ikke kan komme til at virke fuldt ud som den gjorde før.

Så kontakter han firmaet og siger han vil betale 5 millioner $ for at blive "lappet." Så bruger firmaet armen fra hans klon som har levet under fuldstændig kontrollerede forhold, så den nye arm han får virker perfekt. Dette er selvfølgelig fedt for de folk som kan få lemmer fra klonerne, men disse kloner er jo også mennesker af kød og blod og helt uetisk.

Klonerne lever i illusionen af at de skal ud til "The island" som er det eneste sted der ikke er i karantæne og er helt naturligt. Hver uge er der så et lotteri, hvor en "heldig" vinder kan vinde og komme ud til øen. Problemet er bare de ikke kommer ud til øen, men bliver dræbt så deres organer kan blive brugt. Man kan sige at de "vinder" fordi de er modnet nok og passer til deres organmodtager.

Hovedpersonerne er Scarlett Johansen (som der desuden er en artikel om på Connery) og Ewan McGregor. De har henholdsvis navnene Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) og Jordan Two-Delta (Scarlett Johansen). Der går ikke lang tid før der er en fejl i disse kloner. Klonerne begynder nemlig at få en nysgerrighedssans, og begynder så småt at stille spørgsmål til denne ø.

Han finder hurtigt ud af at den ikke findes, og derefter bryder helvede løs.

The Island er en futuristisk action-thriller som kan anbefales til alle som mangler en popcornfilm man ikke skal tænke så meget over, og bare nyde Scarlett Johansen og effekterne!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce