Connery

The Internship [Anmeldelse]

The Wedding Crashers aka Vince Vaughn og Owen Wilson er tilbage med en feel good komedie.

4 ud af 6 stjerner
The Internship [Anmeldelse]
Vidste du at Google er verdens bedste arbejdsplads? Det er den i hvert fald i den nye komedie The Internship, hvor de to arbejdsløse sælgere Billy (Vince Vaughn) og Nick (Owen Wilson) melder sig til et sommerkursus hos Google, med henblik på at få to af de stærkt eftertragtede praktikpladser, der kan lede til et job hos Google. Problemet er bare at Billy og Nick er dinosaurusser i forhold til de unge intelligente universitetsstuderende, de er oppe at kæmpe i mod. For at overleve sommeren må de derfor tyg til alternative metoder så som livserfaring, drukture og god gammeldags sociale færdigheder, så som venlighed og empati. Spørgsmålet er bare, om det er nok i en verden fyldt med unge ambitiøse tekniknørder med rundsave på albuerne som nærmest er født med en tablet i røven.
ANNONCE
The Internship [Anmeldelse]
Kemien mellem Vince Vaughn og Owen Wilson er ikke til at tage fejl af. Deres lynhurtige ping-pong og charmerende udstråling er en fornøjelse at overvære og man føler på en måde at man kender dem personligt. De to hjælpes godt på vej af en flok unge talenter, der kommer med et friskt pust, et lille twist og skaber en vis balance, så filmen undgår, at blive en ren buddy-komedie om to midaldrende mænd, som vi har set 100 gange før.
ANNONCE
The Internship [Anmeldelse]
Mange vil uundgåeligt sammenligne The Internship med The Wedding Crashers fordi begge har Vince Vaughn og Owen Wilson i hovedrollerne, men det er lidt uretfærdigt. Vaughn og Wilson ved godt at det er umuligt at nå de højder og derfor prøver The Internship ikke på, at være mere end den er; En feel good komedie om to tabere, der mod alle odds vender deres nederlag til en noget positivt. Det er klassisk Vince Vaughn.
ANNONCE
The Internship [Anmeldelse]
Nogle vil sikkert også føle at filmen blot er én lang reklame for Google inc., men kan man sætte sig ud over det faktum, så vil man også opleve at historien faktisk er ganske opløftende og måske endda inspirerende? Jeg forlod i hvert fald biografen med et smil på læben og havde næsten lyst til selv at tilmelde mig deres praktikforløb. Så hvem ved? Måske kommer The Internship til at gøre for Google, hvad Top Gun gjorde for flyvevåbenet…?
ANNONCE
Drengerøvs faktor: 70%
 
Teknisk information:
Original titel: The Internship
USA, 2013
Instruktør: Shawn Levy
Medv.: Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne, Josh Brener, Dylan O'Brien, Tiya Sircar, Tobit Raphael, Max Minghella, Aasif Mandvi, John Goodman, Will Ferrell og Jessica Szohr
Genre: Komedie
Billedformat: 2.35:1
Lyd: Dolby Digital/DTS/SDDS
Spilletid: 119 min
Dansk bio premiere: 11. juli 2013
Distributør: Twentieth Century Fox
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce