Connery

The Inbetweeners movie

På scoretur med vennerne fra The inbetweeners

3 ud af 6 stjerner
Ifølge kalenderen er det sommer netop nu, men hvis du ligesom jeg er blevet træt af det danske sommervejr og godt kunne bruge en smuttur til sydens sol, så er her en film, der måske kan give dig lidt inspiration til rejsens destination og tema. For hvilken drengerøv med respekt for sig selv, siger nej til en kombineret badeferie og scoretur med vennerne?
ANNONCE
The Inbetweeners movie
I The Inbetweeners tager de fire kejtede venner Will (Simon Bird), Jay (James Buckley), Neil (Blake Harrison) og Simon (Joe Thomas) nemlig på scoreferie til havnebyen Malia på Kreta. Simon har netop slået op med sin kæreste Carli (Emily Head), så han slikker stadig sine sår og ingen af de andre har nogensinde haft megen held på kvindefronten. Ikke desto mindre er forventningerne til deres selvudnævnte scoretur meget høje. De har endda fået lavet matchende t-shirts, hvor der står ”Pussay Patrol” på, hvis nogen skulle være i tvivl om, hvad deres mission skulle være på denne ferie. Men selvfølgelig går det ikke som drengene oprindeligt havde tiltænkt. Da de ankommer til hotellet, er det langt fra den standard, de havde set på deres hjemmeside. Heller ikke kvinderne synes at lede op til deres forventninger og for at det ikke skal være løgn, dukker Simons ekskæreste Carli også pludseligt op på øen, hvilket naturligvis slår Simon helt ud af kurs. Will, Jay og Neil må derfor yde en ekstra indsats for at få deres ven i godt humør igen, så de alle kan få det de er kommet efter; Pussay!
ANNONCE
The Inbetweeners movie
The Inbetweeners er oprindeligt en britisk tv serie, der handler om de fire teenagers liv i en engelsk forstand. Nu har vennerne taget springet til det store lærred og resultatet er blevet en skæv og charmerende lille sommerkomedie. Hvis man ikke kender tv-serien, kan det godt lige tage 15-20 minutter at komme ind i filmen, forstå karaktererne og fange humoren. Da de fleste nok er vant til den velpolerede amerikanske komediestil, kræver det også lidt omstilling til den noget mere grovkornede britiske humor og fortællestil. Men giv filmen en chance - det er ikke et mesterværk, men den kan godt et eller andet, når det kommer til stykket.
ANNONCE
Drengerøvsfaktor: 80%
 
Teknisk information:
Original titel: The Inbetweeners Movie
Dansk titel: Scoreturen
England, 2011
Instruktør: Ben Palmer
Medv.: James Buckley, Blake Harrison, Simon Bird, Joe Thomas, Laura Haddock, Emily Head og Tamla Kari
Genre: Komedie
Billedformat: 1.85:1
Lyd: Dolby Digitalt 5.1/DT-HD 5.1
Længde: 97 min
Video premiere: 8. maj 2012
Distributør: Nordisk Film
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce