Connery

The Heartbreak Kid

Ben Stiller er tilbage i endnu en veloplagt komedie af Farrelly brødrene, der også stod bag "Vild med Mary"

Nogle gange kommer der en film, der bare slår benene væk under en og man kan kun læne sig tilbage i biografsædet og nyde den. Sådan en film er "The Heartbreak Kid", for mig i alt fald.
The Heartbreak Kid
Jeg skulle have været til pressevisning på "Rush Hour 3", men fik forvildet mig ind i den forkerte sal, til en film, der allerede var gået i gang. Lettere forvirret, satte jeg mig i biografsædet og efter et minuts tid gik det så op for mig, at Ben Stiller ikke var med i "Rush Hour 3", men at det var "The Heartbreak Kid", jeg havde forvildet mig ind til.

Jeg missede de første 12-15 min af filmen, men var hurtigt med. Eddie har mødt Lila, til Eddies ex-forlovets bryllup. Alt virker for godt til at være sandt. De har ikke kendt hinanden ret længe, før kærligheden overrumpler dem, og de beslutter at gifte sig.

Grunden til, at jeg var så hurtigt med på idéen, var måske, fordi det afspejlede mit eget liv.
Parret beslutter sig for at holde deres bryllupsrejse i Mexico, men allerede i bilturen på vej derned, bliver det åbenlyst for Eddie, at Lila måske ikke er helt den person, som han troede hun var.
ANNONCE
The Heartbreak Kid
Langsomt begynder hendes sande jeg at komme til syne, og Eddie opdager nu, at han har giftet sig med "bruden fra helvedet". Endnu en gang kunne jeg identificere mig med Bens karakter. Lila viser sig nemlig at være meget umoden. Hun er tidligere kokainafhængig, hun er småpsykopatisk, hun er en manisk kontrol-freak, og så har hun hang til meget eksperimenterende sex! Hun er mildest talt blottet for al normal menneskelig etik og moral.

Efter en dag med heftig sol, bliver Lila heldigvis så forbrændt, at hun er tvunget til at blive på hotelværelset og hvile sig nogle dage. Dette giver Eddie muligheden for at få lidt fred.
Tilfældigvis møder han Miranda, der er på ferie med sin familie. Hun er en sød og dejlig kvinde, der er helt nede på jorden. Eddie forelsker sig hurtigt i Miranda, og så begynder problemerne. For hvordan får han lige sagt til sin sindssyge kone, Lila, at han vil skilles?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce