Connery

The Expendables 3 [Anmeldelse]

The Expendables er tilbage i en film fyldt med action, selvironi og indforståede jokes.

4 ud af 6 stjerner
United International Pictures - The Expendables 3 [Anmeldelse] United International Pictures
De undværlige er tilbage
De seje Expendables, ledet af den erfarne Barney Ross (Sylvester Stallone) er tilbage og denne gang skal de på en mission, der viser sig at blive personlig for Barney. Eks-pendablen Stonebanks (Mel Gibson), der sammen med Barney var med til at starte The Expendables op i sin tid, er nemlig siden sin afsked med gruppen, blevet våbenhandler og Barney har fået til opgave af CIA-agenten Drummer (Harrison Ford) at indfange ham i live, så han kan stilles foran domstolen i Haag, for sine krigsforbrydelser.

Men Stonebanks er ikke nogen Hr. hvem som helst og kan sagtens kæmpe på lige fod med de aldrende Expendables, så det bliver gruppens sværeste og mest farlige mission til dato.
ANNONCE
United International Pictures - The Expendables 3 [Anmeldelse] United International Pictures
New (First) blood
Barney vælger derfor at afskedige hele holdet af sikkerhedsmæssige årsager, da han er overbevist om, at dette er èn mission, de ikke vil slippe godt fra. Han beder sin gamle ven, en anden tidligere Expendable, Bonaparte (Kelsey Grammer) om at finde ham et nyt hold, af ungt blod, der er villige til at gå i døden for missionen og altså er mere undværlige end de undværlige... Meeen de gamle kan ikke helt holde sig væk, når det kommer til stykket.
ANNONCE
United International Pictures - The Expendables 3 [Anmeldelse] United International Pictures
"I know it's only action, but I like it"
Der er noget utvetydigt nostalgisk over at se Stallone, Schwarzenegger, Ford, Gibson, Snipes og alle den andre i action, selvom det minder lidt om en Rolling Stones koncert efterhånden. De er nu engang ægte action stjerner, i modsætning til nutidens "action helte", der, med få undtagelser, bare ikke har den samme karisma.
ANNONCE
United International Pictures - The Expendables 3 [Anmeldelse] United International Pictures
Old school vs. New School
Det er ganske vidst ikke den dybe tallerken, The Expendables 3 opfinder, men man får, hvad man forventer og den tredje film i rækken leverer endnu en solid omgang old school action. Klogt nok har filmskaberne dog valgt at lade et nyt hold, yngre skuespillere klare en del af stuntene, så der er lagt op til et generationsskifte, når de gamle gutter en gang går på pension.
ANNONCE
Drengerøvsfaktor: 100%
 
Teknisk information:
Original titel: The Expendables 3
USA/Frankrig 2014
Instruktør: Patrick Hughes
Medv.: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Robert Davi, Kelsey Grammer, Glen Powell, Victor Ortiz, Ronda Rousey, Kellan Lutz og Antonio Banderas
Genre: Action/Adventure/Thriller
Billedformat: 2.35:1
Lyd: DTS/Dolby Digital/Auro 11.1/Dolby Atmos
Spilletid: 126 min
Dansk bio premiere: 14. august 2014
Distributør: United International Pictures
ANNONCE
Del

Seneste nyt