Mad

The Carnivore Club – klubben for kødelskere

Genialt koncept fra Canada.

The Carnivore Club – klubben for kødelskere
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 14. september 2016
Galleri billede
Galleri billede
Galleri billede Galleri billede

Klubber er oftest noget, der hører til folkeskolen, hvor man mødes i frikvarteret og snakker om Pokémon eller Dragon Ball – klubkonceptet har derfor ikke det mest interessante image i den lidt mere ældre generation. Selvfølgelig dækker det også over sport eller highsociety-loger, hvor man mødes over en fælles interesse – men klubber har lidt pre-teen-attitude over sig.

Det vil The Carnivore Club gøre op med! 

@Carnivoreclub.co
@Carnivoreclub.co

@Carnivoreclub.co
@Carnivoreclub.co

Her kan du som medlem af en månedlig klub, hvor du får leveret nøje udvalgt charcuteri hver måned fra diverse områder på verdenskortet. En klub, hvor du ikke behøver at engagere dig mere end at trække dankortet op af lommen ved tilmelding og efterfølgende måned for måned nyde tapas-kød i al sin hæder.

Hver måned udvælges en eksklusiv pakke med kød modnet og behandlet af ’kødkunstnere’ rundt omkring i landet. Månederne skiftes til at have et bestemt fokus på en bestemt type charcuteri – hvad enten det er italienske salamier, spanske chorizo’er eller fra det franske køkken. 

2944573

Carnivore Club er kødsnobberi uden snobberimentaliteten – alle skal have mulighed for at smage godt kød!.

Medlemskabet kan koordineres efter egen lyst, og pakkerne sendes med free shipping til EU. Du kan prøve én måned og dermed en pakke for ca. 360 kroner, hvilket også er en ideel farsdagsgave. Som tilbagevendende kunde og med en længere planlagt kødkalender kan du få pakkeprisen for 330 kroner pr. måned.

Vi var så heldige at få en pakke sendt til os fra vores canadiske brothers hos kødklubben. Vi fik fingrene i september-pakken, som indeholdte en solid håndfuld forskellige salamityper samt oksekød marineret i rødvin rosmarin og rådyr marineret i gin. Sammen med pakken får man en kort og månedsorienteret folder, som beskriver, hvad man sidder og spiser, hvordan det blev behandlet og hvor det stammer fra.

En fantastisk oplevelse for kødentusiaster, som gerne vil vide, hvad der ligger bag modningsprocessen eller hvis man bare vil udvide sin palet af smagfulde charcuteri-oplevelser.

Kæmpe shoutout til det canadiske koncept!

Hjemmeside

Facebook

Bliv medlem

Verdens stærkeste øl: Så kraftige, at de kommer med advarselsmærkater

Læs også: Verdens stærkeste øl: Så kraftige, at de kommer med advarselsmærkater

5 geniale julegaver til køkkenet

Læs også: 5 geniale julegaver til køkkenet