Connery

The Callisto Protocol er en spirituel efterfølger til Dead Space

Det kommende sci-fi horror spil lyder lovende

The Callisto Protocol blev først afsløret til en PlayStation 'Days of Play' livestream, og det kommende spil har allerede fået en del med på bandvognen. 

Ikke mindst fordi det beskrives som en spirituel efterfølger til den enormt populære Dead Space spilserie. 

Mens Dead Space har været død hos Electronic Arts i et godt stykke tid, har et nyt spilstudie hevet fat i en stor del af stemningen omkring Dead Space, og sat sig for at skabe et nyt survival sci-fi spil, ved navn The Callisto Protocol. 

ANNONCE
The Callisto Protocol - The Callisto Protocol er en spirituel efterfølger til Dead Space The Callisto Protocol

Navnet Glen Schofield er vigtigt her. Manden var med til at grundlægge spilstudiet Sledgehammer Games og er krediteret som skaber af Dead Space. 

Glen Schofield startede i 2019 et nyt spilstudie, Striking Distance Studios - og det er altså ham og hans team, der udvikler Callisto Project. 

Det kommende spil er nu annonceret til at udkomme 2. december 2022, med et prominent voicecast, som blandt andet består af Josh Duhamel (Transformers) og Karen Fukuhara (The Boys). 

ANNONCE
The Callisto Protocol - The Callisto Protocol er en spirituel efterfølger til Dead Space The Callisto Protocol

The Callisto Project finder sted på Jupiters døde måne Callisto i år 2320. Her udfordres spillere til at undslippe Black Iron Prison og dets grufulde hemmeligheder. Spillet tvinger gameren til at tilpasse sine taktikker, og bruge en kombination af skydevåben og nærkamp, til at undslippe det kaos, som de kastes ind i. 

Striking Distance Studios har skabt en designproces for The Callisto Protocol, som udviklerne kalder 'horror engineering', og her blander man elementer af brutalitet, atmosfære, spænding, menneskelighed og håbløshed, til at skabe hvad studiet håber bliver 'uforglemmelige gys, der holder spillerens hjerte i fuld far, mens de kæmper sig gennem spillet. 

The Callisto Protocol udkommer til PS4, PS5, PC, Xbox One og Xbox Series S|X den 2. december 2022

ANNONCE
Del

Seneste nyt