Connery

The Bourne Conspiracy

Bliv Jason Bourne!

5 ud af 6 stjerner
The Bourne Conspiracy

Platform: Xbox 360
Udgivelsesdato: Ude nu
Vejl. udsalgspris: Set til 416 kr.

http://www.bournethegame.com/

Bliv Jason Bourne!

Normalt plejer spil baseret på en spillefilm ikke altid at være specielt gode og er bare blevet lavet for at få nogle hurtige penge i kassen mens filmen er populær. Der er dog nogle undtagelser hvor spillet skiller sig ud og viser sig at være lige så god underholdning som filmen faktisk var.  The Bourne Conspiracy udspiller i den første Bourne film og man følger faktisk kronologisk historien og føler sig helt hjemme i universet som filmen også har skabt.
Ud over at opleve de klassiske kamp scener er det også tilføjet nye missioner som kommer fra flash-backs man får iløbet af spillet og giver spillet ekstra spilbarhed.
Selve grafikken i spillet er baseret på Unreal 3 motoren og leverer samme flotte grafik og dybde som man så i Gears of War, og man skifter mellem store udendørs scener til kompakte kamppladser hvor man kan ser at de har kræset for detaljerne. Dog kan man nogle gange opdage at textures ikke er så detaljeret som man havde håbet.
ANNONCE
The Bourne Conspiracy
Kampsystemet fungerer også godt, da det ikke er for indviklet og er hurtigt at gå til. Rammer man fjenden godt, opbygger man adrenalin som i sidste enden muliggør at man kan udføre de specielle takedowns hvor Bourne virkelig kan give dem tæv og kan benytte miljøet rundt omkring én som våben. Kæmper man mod flere fjender samtidig kan man gemme den opbygget adrenalin og på den måde udløse en multiple takedown manøvre, hvor man via de rigtige tastetryk kan uddele endnu flere tæv på samme tid. Selve multi-takedown manøvren foregår i slow motion så man kan nå at se hvad man skal trykke, men normal take-down foregår i hurtigt kamera skift og vinklen som gør kampsekvensen meget mere spændende og varieret.
ANNONCE
The Bourne Conspiracy
Skyde systemet fungerer også fint og man kan tage dække bag næsten alt hvilket også bliver nødvendigt når man møder mange fjender på samme tid. Fjendernes AI fungerer også okay, men nogle gange ser de ud til at sidde fast bag objekter indtil man skyder dem. Dette kan skyldes at man kan skyde deres dække væk, såsom trækasser ol., hvorved de løber ud for at finde et nyt sted at komme i ly, men gør så at man kan få ramt dem hurtigere. Det skete  et par gange at fjenderne sad fast, så der mangler lige lidt polering der.

Variationen i spilmiljøet fungerer godt da man skifter fra banerne hvor man næsten skal kæmpe sig igennem med de bare næver, til baner hvor man
ANNONCE
The Bourne Conspiracy
med fordel skal snige sige, til bilkørsel og til baner hvor det er mundingsilden som står for alt forhandlingen.

Musikken er meget velvalgt og klinger godt til miljø og selve tempoet i spillet, og man genkener meget af det fra filmen men også med nye tilføjelser.
Du kan vælge 3 sværhedsgrader, og kan justere det iløbet af spillet hvis det bliver enten for svært eller for let.

Det eneste jeg syntes der kunne gøres bedre er at DET ER FOR KORT. Dette giver jo sig selv da det følger den første film, men jeg kunne godt have tænkt mig at spillet kunne følge filmene ligeså meget som bøgerne så man virkelig kunne spille Bourne indtil det næste hænger én ud af ørene med et overvæld af missioner da så mange af elementer af spillet fungerer godt.
Man kan jo altid vælge at spille spillet på en højere sværhedsgrad men ville være bedre hvis man kunne forsætte med flere missioner, men det kan jo være det kommer i Bourne Conundrum eller hvad de nu vælger at kalde efterfølger til dette spil for der måtte gerne komme mere af  det i samme kaliber.

Så alt i alt et rigtig godt bud på et spil baseret på filmen, med masser af god underholdningsværdi.

Plus:
Giver virkelig én en fornemmelse af at være Bourne
Gedigent kampsystem og fint gameplay
Varieret baner selvom man kender historien.

Minus:
Fjenderne kan nogle gange fryse i spillet og ikke bevæge sig.
Til den pris måtte spillet godt have været længere.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce