Connery

The Big Lebowski får sin første spin-off?

Nyt fra en gammel klassiker

Jeg tager ofte stor afstand til folk, som forsøger at pille ved klassikere - nogle film skal bare ikke remakes, rebootes eller i det hele taget rørt ved - med mindre det er for at sætte den i maskinen for 50. gang. 

Spin-offs, however, kan man godt være lidt mere lempelige med, da de ofte ikke påvirker oplevelsen af den originale film, men derimod stikker i nye retninger med samme mentalitet. Det har John Turtturo tænkt sig, da han på nuværende tidspunkt er ved at lave en spin-off, der omhandler Jesus Quintana. Husker du ham ikke? Det var ham, som blandt andet slikkede på sin bowlingkugle..

ANNONCE
The Big Lebowski får sin første spin-off?

I følge de gode folk hos Slashfilm er Turturros nye film en remake af en fransk film fra 1974, Les Valseuses, krydret med lidt Lebowski-relaterede historier og karakterer. Med på vognen har Turturro fået Bobby Cannavale, Audrey Tautou og Susan Sarandon

Selve beskrivelsen af filmen lyder som følger:

… two petty thieves, Turturro’s Jesus and Cannavale’s Petey, compete to give a woman (Tautou) her first orgasm after she’s roped into their hijinks. Sarandon also ends up in their company, playing a criminal who just got out after a long stint in prison.

ANNONCE

Der har ikke været nogle officielle bekræftelser på, at filmen er en reel produktion, men Turturro har længe forsøgt at få Coen-brødrene til at lave en spin-off med Jesus Quintana. Filmen skulle i følge rygterne begynde optagelserne inden så længe i New York. I følge Bobby Cannavales Instagram-opslag i en bowlinghal med hashtagget #goingplaces, kunne rygterne godt holde vand:

#setlife #goingplaces

A photo posted by Bobby (@bobby_cannavale) on

ANNONCE

Et andet rygte bygger på, at man har spottet John Turturro arbejde på sine strike-evner i en bowlinghal i New York. Come on guys, måske han bare bowler ligesom os andre dødelige mennesker? Ikke desto mindre kører rygtemaskinen afsted:

ANNONCE

Susan Sarandon har selv postet et billede, hvor hun nævner sig som værende i selskab med Bobby Cannavale og Turturro. Så langt så godt!

ANNONCE

Skal vi krydse fingre for at projektet bærer vand og bliver en reel ting?

The Big Lebowski får sin første spin-off?
Del

Seneste nyt