Connery

The Beach

Verden største indendørs strand!

I kender alle sammen til en varm sommer dag, hvor solen står højt på himlen, og man vil bare til stranden. Men lige pludselig begynder det at regne, og hvem gider ligge på stranden i regnvejr?
The Beach
Det problem har de løst i Tokyo! Hvor svært kan det være - man bygger da bare en indendørs, 300 meter lang, ren og fin sandstrand. Men det er da ikke nok! Det skal da også være hyggeligt. Hvad gør man så? Man planter da nogle palmer og laver nogle klipper, men hvad så, hvis folk ikke gider at ligge på stranden hele dagen?

Ja, så bygger man da bare 2000 m2 subtropisk badeland. Aqua Park er derfor blevet verden største indendørs strand. Sandet kommer direkte fra Thailand og er det fineste sand i området. Filmen "Truman Show" er optaget i hallen. Og når vinteren banker på døren, eller hvis det regner, så lukker man da bare for taget. Parken Entertainment - gå hjem...
ANNONCE
The Beach
Hov, glemte lige at fortælle; Der er jo ikke er noget ved at gå på stranden, hvis ikke man kan tage sol, så det har de også løst - en kunstig sol med brunereffekt varmer japanerne op!
Del

Seneste nyt

Annonce