Connery

The Ballad Singer - En interaktiv vælg-din-egen historie "bog".

Første indtryk fra det succesfulde Kickstarter-projekt

Det er med gode minder, jeg husker tilbage på de klassiske bøger, hvor man efter hver side skulle træffe sit eget valg om, hvordan historien skulle fortsætte. Det er en fortællemåde der længe har været brugt - og i sagens natur er det vel egentlig forgængeren for RPG-spil, som vi kender dem i dag. 

Og spillet The Ballad Singer, er netop det - men også mere. 

En fantasy-fortælling, der i udgangspunktet er en "bog" af den type, men beriget med spilmekanikker, levende illustrationer, soundtrack og en indlevende fortællestemme - med mange flere valg, end man kunne drømme om. 

The Ballad Singer er udviklet af italienske Curtel Games, der er ved at sætte spillet i verden, takket være en succesfuld Kickstarter-kampagne

Udvikleren selv kategoriserer spillet som 'Narrated graphic ecperience", og det er da heller ikke forkert. 

Spillet præsenterer et rig fantasy-verden, med masser af genspilningsmulighed. Faktisk er der så meget arbejde i spillet, at man kan opleve hele 1700 forskellige historier med 40 forskellige slutninger. 

ANNONCE

Grundlæggende

'The Ballad Singer' har fire forskellige spilbare karektere, med historier der væver sig ind og ud af hinanden. Undervejs møder man både spændende gåder, der taler til din logiske sans og din generelle kendskab til Fantasy-RPG og en mængde af fights, der kan udspilles på forskellige måder. 

Spillet har forskellige sværhedsgrader - der manifesterer sig ved antallet af 'Faith-points' - antallet af gange, du kan få lov til at trække et valg tilbage, hvis det - som det ofte sker - resulterer i et dødsfald for en karakter. 


Hvem er spillet til?

Spillet er klart skabt til historie-hungrende fans af Fantasy-genren. Spillet er pt. ude i et pre-build på Steam, men bliver udgivet i hele sin herlighed, februar måned 2019. 

The Ballad Singer er ikke for alle, men med brugen af både tekst, lyd og grafik henvender det sig også til folk, der ikke er inkarnerede læseheste. 

Det er egentlig en meget chill-oplevelse, der ville gøre sig helt perfekt til en stille søndag på sofaen, eller når man er på farten med offentlig transport. Nu udkommer spillet godt nok til Steam i første omgang, men i virkeligheden ville det være helt fantastisk på mobile devices - og mon ikke udvikleren også selv har set den mulighed, og bringer spillet til andre platforme, efter den første udgivelse. 

Hvor finder jeg det?

Spillet er lige nu tilgængeligt i 'early access' på Steam, til en pris på 19.95 euro. 

ANNONCE
Fun Facts:

The Ballad Singers totale historie består af over 400.000 ord. 
40 timers indtalt fortælling
Mere end 700 illustrationer
40 musiknumre
400 forskellige udpenslede dødsfald.

Del

Seneste nyt

Annonce