Connery

The Amazing Spider-Man [Konkurrence + eksklusive scener]

Den spandexklædte helt er klar til hjemmebiografen!

The Amazing Spider-Man [Konkurrence + eksklusive scener]

I august 1962 så verden for første gang tegneseriefiguren Spider-Man – en karakter kreeret af Stan Lee og Steve Ditko.  Siden da har fanboys over hele verden strømmet til for at læse om den netspindende superhelt, som har fået sine kræfter gennem et bid af en laboratorieedderkop. Siden hen har denne spandex-klædte Peter Parker underholdt i nyere medier, og den første til at portrættere Spider-Man i filmens verden var skuespiller Nicholas Hammond i en række TV-movies fra 70’erne. Dog husker de fleste nok Spider-Man i Sam Raimis udgave, som dukkede op i 2002. Her fik Tobey Maguire for alvor vist verden, at overførslen fra tegneserie til spillefilm kunnen lade sig gøre.

Med en trilogi på bagen troede man, at det var ved at være tid til en pause for vores edderkoppefyr, men en række forhandlinger om rettigheder gjorde, at Sony skulle lave en ny trilogi få år efter den tredje film i 2007. Her tog Marc Webb(passende efternavn, tihi) over på instruktørfronten og skabte et helt nyt univers for Spider-Man – her overtog Andrew Garfield teten og viste nye sider af karakteren.

Nu hvor de to første film i den nye trilogi har ramt biograferne, er det endelig kommet til det tidspunkt, hvor filmene bliver udgivet på hjemmemedierne. Da The Amazing Spider-Man 2 er en af de helt store udgivelser i år, så har vi fået fingrene i et par eksklusive deletes scenes fra filmen, som aldrig er blevet vist før! Den ene indeholder interviews med stjernerne og det andet er et fraklip, hvor Peter møder sin far. 

Vi har derudover også fået fingrene i lidt godter i form af bl.a.:

The Amazing Spider-Man 1 og 2 på både DVD og Blu-ray

 og hvis du melder dig til konkurrencen herunder, så har du mulighed for at se eller gense de to nyeste skud på stammen!

For at være med i konkurrencen skal du skrive en mail til [email protected], hvor du fortæller, hvorfor Spider-Man er din yndlingssuperhelt. Du kan tilmelde dig konkurrencen til og med fredag d. 5. september kl. 12 – vinderne vil kort efter blive kontaktet pr. mail.

ANNONCE
A Character In Itself
Peter Meets His Father
Del

Seneste nyt

Annonce