Connery

Texas Chainsaw 3D [Anmeldelse]

Leatherface er tilbage og beviser endnu en gang at han ikke er den skarpeste motorsav i skuffen.

1 ud af 6 stjerner
Scanbox - Texas Chainsaw 3D [Anmeldelse] Scanbox
Texas Chainsaw er en direkte efterfølger til originalen fra 1974, der herhjemme blev kendt som Motorsavsmassakren og som regnes for at være en af gysergenrens ultimative klassikere. Den starter bogstaveligtalt minutter efter originalen slutter. Den eneste overlevende fra massakren, Sally (Marilyn Burns) har fortalt politiet den frygt indgydende historie om kannibal familien, der har myrdet alle hendes venner.

Sherif Hooper er første mand på stedet, og har netop overtalt familien til at lade Leatherface overgive sig til politiet, da en flok lokale redneck typer ankommer til stedet og forlanger blod. I ren blodrus og hævntørst, brænder de Sawyer huset ned og tror dermed at alle i familien, inklusiv Leatherface er døde. Hvad de bare ikke ved er, at et lokalt par har taget en lille pige, vis mor skjulte sig for den vrede pøbel.
ANNONCE
Scanbox - Texas Chainsaw 3D [Anmeldelse] Scanbox
20 år senere….. her møder vi den unge Heather Miller (Alexandra Daddario), der arbejder i slagterafdelingen (det bliver åbenbart i familien) i det lokale supermarked. Hun har netop modtaget et brev om, at hun har arvet et hus i Texas fra sin afdøde tante. Hun kender imidlertid ikke denne afdøde tante, da hendes ”forældre” aldrig har fortalt hende at de ikke er hendes biologiske forældre. Det kommer Heather sig dog hurtigt over, og så begiver hun og tre venner sig af sted for at overtage huset og alt hvad der dertil hører.
ANNONCE
Scanbox - Texas Chainsaw 3D [Anmeldelse] Scanbox
Der går imidlertid ikke mange minutter, før det viser sig at den kære Leatherface også har overlevet branden og har været gemt væk i tantens kælder de sidste 20 år… Han myrder selvfølgelig alle Heathers venner, før han vender motorsaven mod resten af byen. Men mon ikke den kønne Heather kan få snakket sin slægtning til fornuft. For måske er lidt kvindelig omsorg i virkeligheden alt, hvad en sindsforvirret massemorder har brug for…
ANNONCE
Scanbox - Texas Chainsaw 3D [Anmeldelse] Scanbox
Filmen har en af de mest forskruede moraler i filmhistorien. ”Blod er tykkere end vand” får vi at vide, og dermed gør det at man åbenbart som publikum bare skal trække på skuldrene og se igennem fingre med, at da heltinden er i familie med Leatherface, en retarderet seriemorder, så opgiver hun sit normale liv, sine venner, sit arbejde og sin fremtid til fordel for ”morbror motorsav” og familiearven. Det er så dumt, at man ikke kan andet end at ryste på hovedet og sukke over halvanden time af sit liv spildt på endnu en ligegyldig og skamløs dry humping af en gyserklassiker.
ANNONCE
Drengerøvsfaktor: 80%
 
Teknisk information:
Original titel: Texas Chainsaw 3D
USA, 2012
Instruktør: John Luessenhop
Medv.: Alexandra Daddario, Tania Raymonde, Scott Eastwood, Trey Songz, Shaun Sipos, Thom Barry, Paul Rae og Dan Yeager
Genre: Gyser/Thriller
Billedformat: 1.85:1
Lyd: Dolby Digital/DTS
Længde: 92 min
Premiere dato: 3. januar 2013
Distributør: Scanbox
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce