Connery

Test: Woom original børnecykel

Skræddersyede cykelløsninger til de mindste!

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, hvad man skal købe af redskaber, tøj og remedier til sine børn - er barnevognen stor nok? Hvor længe kan de sidde i autostolen? Hvornår skal man skifte fra støttehjul til selvkørende cykel?

Hvis vi specifikt kigger på det sidste spørgsmål, så har virksomheden Woom gjort meget af forarbejdet for dig. Woom har i længere tid været på banen med skræddersyede cykelløsninger til børn i alle aldre.

Ikke bare med henblik på at skabe cykler til alle aldre, men også til mange formål - eksempelvis hvis man er en aktiv familie, kan man få skræddersyede off-road-cykler, der tilpasser sikkerheden til børn.

Vi har været så heldige at kigge nærmere på en af deres børnecykler for at se nærmere på, hvad brandet har at byde på til de mindste.

ANNONCE
Test: Woom original børnecykel

Letvægtskvalitet

Et af de første indtryk af cyklen, foruden det lækre design, som man kan tilpasse sig alt efter farvesmag og køn, er selve vægten og hångribeligheden - det er en utrolig let og håndterbar cykel, som skyldes den gode kvalitet af aluminium i stellet.

Den er svævende let, når man har den i hænderne, men er alligevel robust og veldesignet til at holde styr på børnenes bevægelser. Selve cyklen har et lavtsiddende sæde, som er med til at give et rigtig godt balance- og tyngdepunkt, som kan hjælpe med at få den rette balance stabiliseret.

Nu prøvede vi modellen, som er egnet til børn fra seks år, men selv i den alder er man noget mere vakkelvorn i sine bevægelser, og flere børn er også først klar til at smide støttehjulene i 5-6 års alderen. Her er Woom-modellen ideel til dig, der vil sikre dig dit barn har den bedste kvalitet, god komfort og en hjælpende hånd via designet til at få den helt rigtige feeling af at cykle på egen hånd.

Det er absolut en cykel, som er testet og gennemtænkt til børn - alt fra sædet, som er formet efter børns bækkenknogler til takkede håndtag, som giver bedre greb om cyklen, når det skal gå rigtig stærkt. Det er også et design, som min datter - som var den heldige at få lov til at prøve cyklen af - hurtigt lærte at kende, netop fordi det er let, bevægeligt og utroligt nemt at manøvrere med.

Det giver opsang til mere selvtillid, og kort efter brug var hun allerede klar til at udforske flere områder og terræn.

ANNONCE
Test: Woom original børnecykel

Minimalistisk design og drøj i brug

Selve designet er utrolig simpelt og æstetisk lækkert med sine rene linjer, to-farvede balance og små, simple detaljer hist og her. Den er en af de cykelmodeller, som bringer børnene med ind i cykel-universet på en en ordentlig måde uden at det hele skal pakkes ind i Frozen-designs og børne-simplificerede elementer.

En af de lækre detaljer ved Woom-cyklen er, at den dedikerer modellerne til mere konkrete aldersspænd - på den måde kan man have cyklen i brug i mange år, så man ikke hele tiden skal skifte den ud. Her er den rigtig drøj i brug og det justerbare design giver råderum til mange år på samme cykel.

Hvilket er sød musik i ørene for børneforældre!

Den fine Vario-frempind er smart gennemtænkt, da man med nemme justeringer både kan ændre størrelsen af cyklen efter højde og længde, så barnets komfort og størrelse ret hurtigt kan præciseres. Cyklen er gearet med et 7-gears-system, som børn har rig mulighed for at få den rigtige fart og stabiliserer sig i forskelligt opad- og nedadgående terræn. Det er i denne alder, at børn får kendskab til et gearsystem for første gang, og her er det fantastisk, at de bare kastes ud i de større gearsæt.

Jeg husker selv 3-gear-systemer fra min barndom, som enten var cykling uden nogen former for fremgang eller følelsen af at klatre en bakke med en Tour de France-alpestigning! Her er det overkommeligt og en nem drejefunktion, som giver børn den bedste start på det.

Desuden er bremserne tiltænkt børn, som ikke nødvendigvis har det stærkeste greb - men her er bremserne designet til at sikre en stabil og fungerende bremseevne. Der skal ikke så hårdt et klem på bremsen, før cyklen standser, og de kan uden problemer nås af selv de mindste små pølsefingre!

ANNONCE
Test: Woom original børnecykel

Samlet set

Woom-cykler er børnecykler i børnehøjde! De er skræddersyet til aldersgrupper og tager hånd om små detaljer, man som børneforældre måske først kommer i tanke om for sent - såsom bremseegenskaber, sæde-styr-ratio og meget andet. Wooms originale model er en hjælpende hånd til dit barns første møde med gear-cykler, og sørger for, at de i mange år har godt selskab af en holdbar, let og susende sej cykel til de mange legeaftaler og ture rundt i kvarteret.

ANNONCE
Woom Original

Model 4: 4499 kroner

Del

Seneste nyt

Annonce