Connery

Test: Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max - Gaming headset

Turtle Beach' bedste trådløse headphones

5 ud af 6 stjerner

Turtle Beach har for nyligt udgivet en opfølger til de populære Stealth 700 hovedtelefoner, med det simple tilnavn Gen 2. 

Det nye sæt er designet til Xbox, men også med Bluetooth til andre enheder - og så har det fået en pæn designoverhaling, der gør op med de to-tonede farvevarianter, for i stedet at gå helt i sort. 

ANNONCE
Test: Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max - Gaming headset

Turtle Beach har været i headphone-gamet længe, og der er oftest styr på deres gadgets - og det er også tilfældet med Stealth 700 Gen 2. Hovedtelefonerne er primært konstrueret i plastik, men en hård og holdbar kvalitet - der understøttes af et hovedbånd i metal. 

Hos Turtle Beach holder man fast i en fysisk mikrofonarm, med muligheden for at klappes op, så den "gemmes" i designet. Det fungerer godt uden at være specielt diskret. 

ANNONCE
Test: Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max - Gaming headset

Fordi sættet er udviklet med særligt Xbox in mente, kan man udnytte at sættet ikke skal kobles med trådløs dongle til Xbox - men der medfølger stadig en, så man også kan forbinde til andre konsoller og PC. 

Der er flere trækplastre i Stealth 700 Gen 2, men det største må være muligheden for både at være koblet på en spillekonsol og en smartphone på samme tid - så du kan lytte til musik eller podcasts på din smartphone, mens du gamer dig igennem et spil med en mindre interessant lydside. 

ANNONCE
Test: Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max - Gaming headset

En anden vigtig ting er batteritiden på det trådløse headset - Stealth 700 Gen 2 Max har en ret imponerende levetid på over 40 timer, og det er der ikke mange trådløse gamersæt der kan hamle op med. 

Test: Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max - Gaming headset

God, dyb lyd
Headsettet er blevet udstyret med 50 mm 'nanoclear' højttalerenheder, og de er i stand til at levere et godt lydbillede, der i særlig grad leverer rigtig godt på de dybe basområder - uden at underlevere på diskant og mellemtoner. 

Virtuel surround
De trådløse headphones er stereo som det meste andet, men der er mulighed for at aktivere virutel 7.1 surround med Dolby Atmos - og det fungerer ganske godt - hvad der fungerer endnu bedre, er at sætte den op med 3D Audio på PS5 - wow! 

Når det kommer til brugeroplevelsen på headsettet, kan jeg godt bifalde den lange række af knapper, man finder på den ene ørekop - ganske vist er de ikke specielt stealthy eller kønne, som man eksempelvis oplever touch-knapper i andre produkter - til gengæld er de fysiske - og super lette at mærke sig frem til, så man ikke irriteres af at trykke forkert, når man sidder midt i et spil. 

ANNONCE

Pris og tilgængelighed

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max er i handlen nu og har en vejledende salgspris på 1.599 kroner - og findes i farverne sort og blå. 

Del

Seneste nyt