Connery

Test: Turtle Beach Atlas Edge: Optimer lyden på dine gode gamle kablede headphones

Turtle Beach har en livsforlænger til dine kære headphones

6 ud af 6 stjerner

Turtlebeach har produceret en lille gadget, der kan gøre en stor forskel, hvis du sidder på nogle gode gammeldags hovedtelefoner med 3.5mm jackstik, som du egentlig gerne vil vride noget mere livstid ud af.

Produktet i sig selv er et lille kabel der smider lydsignalet fra din PC gennem Turtle Beach Control Studio, og ekstreme tuningsmuligheder, videre fra det digitale USB-stik og til et 3.5mm jack hunstik, der giver, ja, i hvert fald ny lyd til de gamle hovedtelefoner.

ANNONCE
Turtlebeach Atlas Edge - Test: Turtle Beach Atlas Edge: Optimer lyden på dine gode gamle kablede headphones Turtlebeach Atlas Edge

Turtle Beach Atlas Edge er et niche-produkt, men det løser et reelt problem, og giver mulighed for en smuk 3D lydkonvertering til de gamle stereo-headphones, der var dyre i anskaffelse i sin tid. 

Altså: Atlas Edge faciliterer forbindelsen til Turtle Beach Control Studio, der ellers har været forbeholdt mere moderne headphones. 

ANNONCE
Turtle Beach Control Studio - Test: Turtle Beach Atlas Edge: Optimer lyden på dine gode gamle kablede headphones Turtle Beach Control Studio

Det er ikke magi, men på en måde er det trylleri - og under alle omstændigheder virker det fortræfligt. 

Kablet er tilmed 165 centimeter langt, og er derfor også en fin lille forlænger til gaming-setuppet. 

Køb: Turtle Beach Atlas Edge koster 249,- kroner. Køb det hvis: Du har et lækkert og velfungerende kablet kvalitetsheadset, som du ønsker at træde ind i gamingverdenes lækre digitale lydbillede med. 

Alternativ: Hvis du i stedet synes 249,- kroner er i overkanten for en opgradering til dine eksisterende headphones - er det måske på tide med et nyt sæt af den billigere eller dyre slags.

ANNONCE
Del

Seneste nyt