Connery

Test: OnePlus Nord 2T

Små forbedringer og et prisfald holder mellemklassemobilen til ilden

5 ud af 6 stjerner

OnePlus har for vane at skyde opdaterede versioner af deres mobiler på markedet med et års mellemrum - og det gælder også for smartphone-producentens prisfokuserede OnePlus Nord-serie. 

Så når en OnePlus Nord 2T nu er kommet på markedet, er det altså en lettere opgradering af sidste års OnePlus Nord 2 - og ikke en ny version af forårets middelmådige OnePlus Nord CE2. Det kan godt være en anelse svært at hitte rundt i navnene, når det samme tal går igen - men sådan forholder det sig altså. OnePlus Nord 2T er altså den bedst udstyrede Nord-model som kan findes lige nu. 

Sidste år skrev jeg om Nord 2, at det var en absolut godkendt midrange-mobil - og med et par opgraderinger holder Nord 2T en lignende fane. 

ANNONCE
OnePlus Nord 2T - Test: OnePlus Nord 2T OnePlus Nord 2T

Der er basalt set to primære opgraderinger, der retfærdiggør at OnePlus giver denne model et nyt model-tilnavn - for det første har chipsettet skiftet navn fra Dimensity 1200 til Dimensity 1300 - det skifte giver et lille løft til smartphonens samlede performance, og mere hastighed og kapacitet til AI-funktioner. 

ANNONCE
OnePlus Nord 2T - Test: OnePlus Nord 2T OnePlus Nord 2T

Den vigtigste opdatering, der giver denne smartphone lidt kant i forhold til forgående model, er en flagskibsfeature, som ofte er forbeholdt dyrere smartphones: Turbo-opladning. 

OnePlus Nord 2T har nemlig fået samme hurtigladningsteknologi som man finder i topmodellen OnePlus 10 Pro - Warp Charge 80. Den teknologi muliggør kablet opladning op til 80 Watt med den medfølgende ladebrik - og det betyuder at det 4500 mAh store batteri kan fyldes totalt op med strøm på under en halv time!

Det er altså godkendt. 

ANNONCE
OnePlus Nord 2T - Test: OnePlus Nord 2T OnePlus Nord 2T

OnePlus Nord 2T er måske den største design-afstikker for en T-model vi har set fra OnePlus - det skyldes primært den et anderledes kamerabump på bagsiden, men også den opgraderede models hardware, der godt nok tilføjer 1 gram til smartphonens samlede vægt - selvom den er blevet 0,1 mm fladere - det samlede udtryk minder dog stadig om forgængeren. 

Skærmen er den samme 6.43" AMOLED-sag med Full HD og 90 Hz opdateringshastighed - på bagsiden har kameramodulet fået et nyt look, der primært ser ud til at være båret af, at det skal syne mere som en flagskibsmodel - selve kamerasetuppet er nemlig identisk med forgængeren. 

Dog har det opgraderede chipset betydet en anelse bedre kameraperformance - der især kommer til udtryk når man skyder nattefotos - og så kan man køre slowmotion-video med 480 billeder i sekundet ved Full HD opløsning. 

ANNONCE
OnePlus Nord 2T - Test: OnePlus Nord 2T OnePlus Nord 2T

Der er ikke så mange andre nyheder på OnePlus Nord 2T, men det er måske også nok til at holde den kørende. 

Især fordi smartphonen blev introduceret med et prisfald, i forhold til forgængeren - hvor den mindste version af OnePlus Nord 2 havde en lanceringspris på 3.399 kroner, er OnePlus Nord 2T nemlig blevet en 100-lap billigere - og sælges fra 3.299 kroner. 

OnePlus Nord 2T er ganske simpelt: En god smartphone til en god pris. 

Pris og tilgængelighed

OnePlus Nord 2T er i handlen nu hos forhandlerne Telia, Call Me, Telenor, CBB, 3, Oister, Elgiganten, Power, Proshop samt OnePlus.com.

  • Oneplus Nord 2T 8GB RAM/128GB lagerplads har en vejledende pris på 3.299 kroner
  • OnePlus Nord 2T 12GB RAM/256 GB lagerplads har en vejledende pris på 3.899 kroner
ANNONCE
OnePlus Nord 2T - Specifikationer

Skærm: 6.43" AMOLED Display, 1080x2400 pixel, 90 Hz opdateringshastighed, HDR10+ understøttelse
Størrelse: 159,1x73,2x8,2 mm 
Vægt: 190 gram
Chipset: MediaTek Dimensity 1300 5G
Hukommelse: 8 GB RAM
Lagerplads: 128 GB el. 256 GB
Platform: Android 12 + OxygenOS 12.1
Kamera: 50 megapixel + 8 megapixel ultrawide + 2 megapixel macro
Selfiekamera: 32 megapixel
Netværk: WiFi 6, 5G, LTE
Fysiske forbindelser: USB-C
Trådløse forbindelser: Bluetooth 5.2, NFC
Batteri: 4500 mAh, understøtter 80 Watt hurtigopladning (Hurtiglader medfølger)

ANNONCE
Del

Seneste nyt