Connery

Test: Nothing Ear (stick)

Nothing nyt, udover et markant design

4 ud af 6 stjerner

Det ambitiøse og ekstremt hypede techfirma Nothing, er efterhånden kendt for det simplistiske design, hvor der er gennemsigtighed til nogle af de indre dele i produkterne. Lanceringen af først Nothing Ear (1) og den semitransparente smartphone Nothing Phone (1), er der i hvert fald begyndt at tegne sig et mønster. 

Nu er de på banen igen med Nothing Ear (Stick). Det nye produkt er ingen undtagelse.

Allerede når man kigger på det cylindriske ladeetui ser man at der kælet for detaljerne. Her ligger de to Ear (stick)s bag det gennemsigtige etui, så de er på display hele tiden, selv om de ikke er taget ud af etuiet. En fed detalje, som giver en ny dimension som er anderledes end de fleste, ellers relativt kedelige ladeetuier som earbuds kommer i.

Den anden side af etuiet er udstyret med Nothing-logo, printet på et lækkert ru finish, som føles lækkert at røre ved. Den cylindriske form som er designet til nemt at glide ned i små lommer giver dog, hvis man har hang til at være lidt klodset, anledning til at etuiet ryger på gulvet. Det er meningen at etuiet skal stå, men hvis man lægger det ned på siden, så ruller det. Ned på gulvet. 

ANNONCE
Nothing ear (stick) - Test: Nothing Ear (stick) Nothing ear (stick)

Selve Ear (Stick)'sene er også smukke i sig selv. Selve earbud'en er ret basic og ligner noget fra alle hvide høretelefoner nogensinde. Men det er det ydre, der tæller her.

For jo mere man kigger på dem, jo flere små detaljer finder man. Det gennemsigtige design kan altså noget, og jeg har fanget mig selv i lige at kigge en ekstra gang, inden jeg tager dem i øret. Designet er smukt, men knapperne er ikke de mest praktiske. De er placeret forrest på selve stick-delen, men der er tale om en slags touch knapper, som i hvert fald kræver en del tilvænning. Her kunne jeg godt savne nogle "rigtige" knapper, for det er ikke altid nemt at ramme der hvor touch knapperne sidder, når man hverken kan mærke eller se dem. 

ANNONCE
Nothing ear (stick) - Test: Nothing Ear (stick) Nothing ear (stick)

Simpelt skal det være - og derfor har Nothing designet Ear (stick) som half in ear. Det vil sige ingen gummidutter inden i øret, men i stedet "hænger" de på ørerne.

Der er altså ingen mulighed for at ændre pasformen på Ear (Stick), men pasformen er overraskende god, og den lave vægt på 4,4g per earbud gør at de hænger meget komfortabelt på ørerne.

Hvis man bruger Ear Sticks sammen med Nothing Phone (1), får man en nem og glidende integrering mellem telefon og sticks, indstillingerne er nemme at komme til, og man behøver ikke åbne en app. Det skal man til gengæld hvis man bruger Ear (Stick) sammen med enten Android eller iPhone.

Noget man ikke så ofte ser i forbindelse med earbuds er muligheden for selv at indstille hvilke inputs der gør hvad. Altså, man kan selv konfigurere de to knapper på stick'sene, og hvor mange gange man skal trykke for f.eks. at pause en sang, skrue op og ned, tage opkald, bruge stemmestyring osv. 

Selv om det kan lyde ret ubetydeligt, er det faktisk meget handy i praksis. Ex. hvis man aldrig bruger stemmestyring, så kan man gøre inputtet til denne mere avanceret, så man ikke så ofte kommer til at aktivere det ved en fejl. 

ANNONCE
Nothing ear (stick) - Test: Nothing Ear (stick) Nothing ear (stick)
Nothing ear (stick) - Test: Nothing Ear (stick) Nothing ear (stick)

Med Nothing Ear App er det nemt at indstille lyden efter præferencer, men standard indstillingerne giver egentlig en fin balance i sig selv.

Selv om Nothing Ear (Stick) ikke har støjreducering lige som de tidligere Nothing Ear (1), så formår de alligevel at levere lyd, som selv i støjfulde omgivelser (f.eks. trafikken), stadig ikke bliver alt for forstyrret. Derudover har Nothing gjort et godt stykke arbejde med clear voice technology, som via 3 mikrofoner og avancerede algoritmer filtrerer baggrundsstøj fra, og fremhæver din stemme, når du snakker i telefon.  

ANNONCE
Nothing ear (stick) - Test: Nothing Ear (stick) Nothing ear (stick)

Alt i alt er Nothing Ear (Stick) en god blanding af unikt udseende og komfort. Designet er det der løfter dem, både udseendemæssigt og ergonomisk.

Rent funktionelt er der dog nogle få potentielle irritationsfaktorer. De opfylder det de skal lydmæssigt, uden at det er ekstraordinært. Og så er de nemme at bruge.

Med en batteritid på op til 7 timer og samlet 29 timer med etuiet, kan man snildt bruge dem hele dagen. Så hvis man bare gerne vil have noget underholdning mens man laver hverdagsting, samtidig med at have muligheden for at tage opkald, så er de perfekte til dette. Og man ser godt ud mens man gør det. Er man mere typen der gerne vil afskærme sig helt og fordybe sig i musikken, kommer man nok til at savne ANC (Som man i stedet kan finde hos bl.a Nothing Ear (1). 

Nothing Ear (Stick) - Pris og tilgængelighed

Nothing Ear (Stick) har en vejledende salgspris på 949,- kroner - og forhandles direkte hos Nothing.tech eller hos udvalgte danske forhandlere. 

ANNONCE
Nothing Ear (stick) - Specifikationer
  • Vægt: 4,4 gram per bud - ladeetui 46,3 gram
  • Lydenhed: 12,6 mm dynamisk driver
  • Støjreducering: Nej
  • Batteritid Buds: Op til 7 timer
  • Batteritid Buds + etui: Op til 29 timer
  • Opladning: USB-C. Ingen trådløs opladning. 
  • Vandtæthed: IP54 vand og sved afvisende
  • Platforme: Bluetooth-enheder. App til iOS og app til Android - ekstra funktionalitet med Nothing Phone (1)
  • Ekstra tilbehør: USB-C kabel 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce