Connery

Test: Nothing Ear (2)

Nothing løfter lyden i 2. generation buds

4 ud af 6 stjerner

Nothing Ear (2) navnet på de nyeste trådløse earbuds fra den London-baserede tech-virksomhed Nothing, som blev grundlagt i 2020. 

Virksomheden har etableret sig som en alternativ spiller på markedet for tech og gadgets forsøger sig ihærdigt på at tilbyde et sæt innovative produkter i et åbent system, der spiller sammen med tech fra andre producenter. Ear (2) er det første andengenerationsprodukt fra Nothing, en direkte efterfølger til de første trådløse buds Nothing Ear (1), der kom på markedet i 2021.  

ANNONCE
Nothing Ear (2) - Test: Nothing Ear (2) Nothing Ear (2)

Allerede fra første indtryk, er genkendeligheden på plads for Nothings nye buds: Emballagen er en videreførelse af samme type som tidligere Nothing-produkter, og det betyder at buds'ene gemmer sig bag en sirligt designet emballage, der gemmer på en sjov unboxing-oplevelse, i samme stil som en pakke chokolade-kiks: Når først der er taget hul på dem, kan der ikke lukkes ned igen!

ANNONCE
Nothing Ear (2) - Test: Nothing Ear (2) Nothing Ear (2)

Designet af Nothing Ear (2) kan nok ikke komme bag på dem, der i forvejen kender mærket: De bæres langt hen ad vejen igennem på deres semi-transparente design, der har været en gennemgående faktor for alle produkterne, som Nothing hidtil har sat på markedet. 

Mens de nye buds umiddelbart er genkendelige fra det første sæt, har Nothing strammet designet en smule, og det har blandt andet resulteret i et marginalt mindre bæreetui, der har en flottere klarhed og mere modstandsdygtigt overfor ridser og skrammer. 

De nye buds er allerede fra lanceringen tilgængelige i to farver: sort og hvid. 

Ear (2) earbuds er IP54 vand- og støvresistente, hvilket betyder, at de kan modstå de fleste gårde prøvelser, du kan udsætte dem for i hverdagen, uden at tage skade.

Det medfølgende opladningsetui er også vand- og støvresistent med en IP55-klassificering. Et af de mest imponerende træk ved designet er den lille størrelse og lette vægt på kun 4,5 g pr. earbud, der gør dem meget komfortable at have på i længere tid.

ANNONCE
Nothing Ear (2) - Test: Nothing Ear (2) Nothing Ear (2)

Nothing Ear (2) bygger videre på featuresættet fra første forsøg, og byder igen på aktiv støjreducering (ANC), men denne gang også forbedret med understøttelse af Hi-Res Audio med 24-bit lyd og understøttelse af LHDC 5.0 codec. 

Ear (2) har en pænt imponerende lydkvalitet, og det skyldes blandt andet deres 11,6 mm custom driver med en unik dual-chamber design, der i følge Nothing, gør det muligt at levere en bredere og mere detaljeret lyd: I praksis betyder det, at både diskanterne og bassen har en klart forbedret styring og gennemslagskraft, i forhold til forgængeren. 

Nothing Ear (2) leverer også støjreduktionsteknologi med mulighed for at skifte mellem tre niveauer af aktiv støjreduktion, der når op til 40 dB reduceringsniveau - og det er et pænt niveau, der dog lader en del tilbage at ønske, hvis man skulle finde på at bruge dem til at fjerne støjen i et fly. Til hverdagsbrug: Helt og aldeles acceptabelt. Buds'enes Adaptive Mode, justerer støjreduktionsniveauet efter brugerens omgivelser.

Deusden tilføjer Ear (2) også muligheden for at lave en brugertilpasset lydprofil; Custom ANC - der tilpasser støjreduktionen til brugerens ørekanal. 

ANNONCE
Nothing Ear (2) - Test: Nothing Ear (2) Nothing Ear (2)

Ear (2) leverer en flot batterilevetid på op til 36 timers musikafspilning med ANC slukket efter en fuld opladning af opladningsetuiet.

Hvis støjreduceringen er aktiveret, kan du stadig nyde op til 22,5 timers batterilevetid.

Med en batterikapacitet på 33 mAh til ørepropperne og 485 mAh til opladningsetuiet, kan Ear (2) hurtigt oplades på bare 10 minutter til 8 timers brug med ANC slukket.

Opladningsetuiet kan oplades via USB-C-kablet eller trådløst med Qi-certificeret opladning (Som blandt andet fåes på Nothings egen smartphone Nothing Phone (1)) på op til 2,5 Watt. 

ANNONCE
Nothing X App - Test: Nothing Ear (2) Nothing X App

Ear (2) benytter Bluetooth v5.3 og understøtter Bluetooth-profilerne BLE, SPP, HFP, A2DP og AVRCP. De er kompatible med Android 5.1 og nyere samt iOS 11 og nyere.

Ear (2) er udstyret med intuitive trykstyringsfunktioner, der giver dig mulighed for at afspille og pause musik, besvare og afslutte opkald, springe over numre og skifte mellem ANC-tilstande og Transparency Mode. Brugerne kan også tilpasse trykstyringen og equalizeren i den dedikerede app, Nothing X.

ANNONCE
Nothing Ear (2) - Test: Nothing Ear (2) Nothing Ear (2)

Samlet set er Nothing Ear (2) et par trådløse earbuds, der imponerer med deres design og funktionalitet til en fornuftig pris. 

De er lette og komfortable at have på i længere tid, og deres IP54-klassificering gør dem resistente overfor både vand og støv. Lydkvaliteten er god. Deres støjreduceringsteknologi leverer også et acceptabelt niveau af støjreduktion til hverdagsbrug.

Batterilevetiden er helt fornuftig, når man kigger på, hvad der ellers findes i prisklassen.

Derudover er deres støjreduktion ikke så effektiv som nogle af de bedste earbuds på markedet.

Nothing Ear (2) er en god forbedring i forhold til forgængeren Ear (1), men i samme ombæring har Nothing også set sit snit til at skure prisen mere end 200 kroner op, og det betyder, at jeg ikke kan forsvare en topkarakter, da vi bevæger os et lag op ear buds-kategorien.

Alt i alt er Nothing Ear (2) et solidt valg for dem, der ønsker stilfulde og funktionelle earbuds til en (stadig) okay pris, og som ikke har brug for den mest avancerede støjreduceringsteknologi eller direkte audiofil lydkvalitet.

Pris og tilgængelighed

Nothing Ear (2) har en vejledende salgspris på 1.110,64 kroner og forhandles på Nothings egen hjemmeside - eller hos danske forhandlere som Proshop og Komplett

ANNONCE
Nothing Ear (2) - Specifikationer

Lyd: Hi-Res Audio, 11,6 mm custom driver med dual-chamber design
Støjreduktion: Aktiv støjreduktion (ANC) med tre niveauer op til 40 dB, Adaptive Mode og Custom ANC
Batterilevetid: Op til 36 timer med opladningsetuiet, op til 22,5 timer med ANC slået til, 8 timers brug efter kun 10 minutters opladning
Opladning: USB-C og trådløs Qi-certificeret opladning på op til 2,5 Watt
Bluetooth: Bluetooth v5.3 med BLE, SPP, HFP, A2DP og AVRCP profiler, kompatibel med Android 5.1 og nyere samt iOS 11 og nyere.
Kontroller: Touch til afspilning og pause af musik, besvarelse og afslutning af opkald, skift mellem ANC-tilstande og Transparency Mode
App: Dedikeret app, Nothing X, til tilpasning af trykstyring og equalizer
Vand- og støvresistens: IP54 for earbuds, IP55 for opladningsetui.

ANNONCE
Del

Seneste nyt