Connery

Test: Huawei Freebuds Pro

Huawei laver lækre accessories

5 ud af 6 stjerner

Til trods for at Huawei har været udfordret på deres smartphones, siden USA indførte handelsrestriktioner mod Kina - og specifikt Huawei, betyder det ikke, at deres hardware fejler noget. 

Derfor er det også altid interessant at kigge nærmer på gadgets fra Huawei - der også producerer ting, som ikke behøver at være koblet direkte sammen med Google Mobile Services, i samme grad som Android smartphones. 

Det gør sig gældende for blandt andet Huaweis nye trådløse earbuds, der har fået navnet Huawei Freebuds Pro. 

ANNONCE
Test: Huawei Freebuds Pro

De trådløse buds fra Huawei er fjerde generation fra Huawei, og denne gang er der et godt fokus på aktiv støjreducering (ANC).


Huaweis mest avancerede til dato

Freebuds Pro er de mest avancerede trådløse earbuds fra Huawei - og også de dyreste. 

Prisen holder sig dog konkurrencedygtigt indenfor kategorien, hvor andre buds med støjreducering også befinder sig både over og under Huawei. 

Huawei FreeBuds Pro holder til 7 timers musik - 4 timer med aktiv støjreducering... Men faktisk kan man som bruger af en Huawei smartphone med EMUI11, hive hele 8 timers musik (5 med støjreducering) ud af sættet - takket være low-latency bluetooth-forbindelse. 

I opladningsetuiet - der både understøtter trådløs opladning og USB-C, er der ekstra kraft til i alt 36 timers musik uden støjreducering (22 timer med) 

ANNONCE
Test: Huawei Freebuds Pro

Med Freebuds Pro holder Huawei sig tæt på et design der minder om Apples AirPods Pro - og så alligevel ikke helt - ørestammen der holder kontravægt har defineret designet i hele kategorien, men Huawei er gået med en mere rektangulær formgivning, der skiller dem ud - og faktisk også giver et mere eksklusivt look. 

I det hele taget er designet tiltrækkende, og både buds og ladeetui er udført med et flot finish, der hæver sig over gennemsnittet.

ANNONCE
Test: Huawei Freebuds Pro

Lyden 

Med FreeBuds Pro lykkedes det Huawei at trylle rigtig god lyd ud af det lille format. De er virkelig gode i den bastunge ende, hvor de spiller både højt og klart - mens diskant og vokaler stadig går igennem, om end ikke helt så flot som de dybere toner. Men hvis man mest lytter til det, de spiller på P3, så er det en god vej at gå. 

Den aktive støjreducering er god, men ikke i verdensklasse. Støjreducering i små earbuds er besværlig - fordi lyden har lettere ved at trænge igennem, end et sæt omsluttende headphones, men det er efterhånden ved at være en gangbar teknologi også for de små buds.

ANNONCE
Test: Huawei Freebuds Pro

Den bedste oplevelse med FreeBuds Pro!

Der er ingen tvivl om, at Huawei har bygget et sæt lækre earbuds, som egentlig står godt for sig selv. De kan sagtens benyttes til andre Android-devices - her kan man nemlig downloade Huawei AI Life appen fra Google Play, og selv tweake en smule på støjreduceringen - til Apple-enheder bliver det en smule sværere. 

Den bedste oplevelse med Huawei FreeBuds Pro får man i samspil med en nyere Huawei smartphone. Her træder flere af Huawei Freebuds Pro features nemlig i kraft. Det er funktioner som auto-parring og Ultra-low Latency forbindelsen, der gør de støjreducerende buds til et oplagt værktøj for Huawei-brugere, som ønsker en god trådløs forbindelse i live-situationer, som de allstedsnærverende virtuelle møder, der afholdes for tiden. 


Huawei FreeBuds Pro er en lækker gadget, som viser at Huawei er dedikeret til at fortsætte deres udvikling som et innovativt premium-brand, omend den mest oplagte bruger til lige netop disse buds, er bruger af en Huawei-smartphone - og hvis du er en af dem, har du nok allerede investeret i dem - eller hvad?

Pris og tilgængelighed

Huawei FreeBuds Pro har en vejledende salgspris på 1.499,- kroner og sælges i Elgiganten og Power. De er tilgængelige i farverne Ceramic White, Carbon Black og Silver Frost (Testede variant)

ANNONCE
Del

Seneste nyt