Connery

Test din udholdenhed mod dansk sportselite til en række pop-ups rundt i landet

Kan du klare det bedre end professionelle sportsfolk?

Mangler du lidt ekstra motivation til din træning?

Enervit åbner dørene til deres nye "Hang-In-There" kampagne i uge 22-24 for at motivere danskerne til at holde fast i deres træning.

Kampagnen finder sted i Frederiksberg Centret, Kolding Storcenter og Aalborg Storcenter. Du kan teste om du kan "holde ud" længere end OL-svømmeren Sarah Bro, speedway-verdensmesteren Nicky Pedersen og dobbelt verdensmester i boksning Dina Thorslund, når Enervit opstiller en klassisk pull-up-bar i centrene.

Alle deltagere, der prøver deres styrke i Enervits pull-up-bar, får en gratis proteinbar og muligheden for at blive den første uofficielle mester i at "holde ud".

Kampagnen startede i Hovedstaden den 1. juni og fortsætter de følgende uger i Aalborg og Kolding.

 "Vi ønsker at møde så mange mennesker som muligt, så vi kan introducere vores produkter og visioner for dem. Derfor besøger vi tre danske storcentre, som vi ved er samlingspunkter for mange mennesker. Vores 'Hang-In-There' kampagne udfordrer danskerne og tester deres styrke og udholdenhed. Vores produktsortiment kan støtte begge dele. Og det er en sjov måde at introducere vores proteinbarer for de danske forbrugere," udtaler Pietro Sorbini, Manager International Division hos Enervit.

Enervit vil besøge Frederiksberg Centret i uge 22 fra torsdag til fredag, Aalborg Storcenter i uge 23 fra torsdag til fredag og Kolding Storcenter i uge 24 fra torsdag til fredag. Du kan teste din udholdenhed mellem kl. 12:00 og 19:00, og på torsdage i hvert center kan du møde en af sportsstjernerne. Hvis du tester din styrke i pull-up-baren, får du en gratis proteinbar, så længe lager haves.

Og vi har allerede fået de første tal i hus fra den første dag i København:

Dagens bedste tid: 2:31 Sarah Bro - tidligere olympisk svømmer - dominerede pull-up-baren i 59 sekunder. Fodbold Freestyler Jonas Drøger pressede sine grænser i 1 minut og 6 sekunder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt