Connery

Test af brunkager

Efter test af tøsesprut gik testpanelet i gang med de brune kager

Efter testen af tøsesprut var der et par gengangere af testflaskerne, så fordelingen af disse blev afgjort ved flaskehalsen peger på, hvor drengerøven ikke fik en eneste, og hvor VIP'en beviste, at han var vigtig ved at vinde 5...
Test af brunkager
Cookie og Co Brunkager

Udseende: Brunkagernes socialrådgiver, udtalte drengerøven og gav den dumpekarakter, mens VIP'en synes der var lidt kunstnerdej over den og placerede den en anelse højere. Fissen stønnede bare.
Duft: Fissen ville gøre det, og VIP'en var også begejstret for den industrifabrikerede julestemning, hvorimod drengerøven mente, at den var branket på den dårlige måde.
Sprødhed: Nogenlunde sprødhed, men dårlig udholdenhed og en lidt for pappet fornemmelse. VIP'en var vant til kortvarige glæder og mente, at det første knæk var det vigtigste.
Smag: VIP'en manglede bedømmertalent pga. manglende erfaring, hvorimod fissen og drengerøven gennemskuede den flade og direkte ringe smag.

Karakter = 3,5
ANNONCE
Test af brunkager
The magic of christmas brunkager

Udseende: Den er lidt større end den forrige, og med et lyst og industrielt design placerer den sig lige i midten af karakterskalaen.
Duft: Lidt jul, lidt plejehjem og i det hele taget bare en rar duft. Testpanelet havde dog snart nået en maks. ang. jul og sprut.
Sprødhed: Rigtig god konsistens med masser af crispy fornemmelser, der henleder tankerne på mormors køkken, hvor alt var i den skønneste orden.
Smag: Drengerøven var rigtig tilfreds, men blev sablet ned af resten af testpanelet, der mente. at den smagte af absolut ingenting og højest en fesen pebernød.

Karakter = 4

Føtex's egne
ANNONCE
Test af brunkager
brunkager

Udseende: Fissen så mørkebrunt, og ligeledes gjorde drengerøven, hvilket anses som et positivt træk i brunkagernes verden. Men VIP'en kunne kun tænke lort, så han dumpede kagen.
Duft: Meget krydret med et strejf af marcipan. Drengerøven var meget positivt stemt, mens de to andre var lidt mere tilbageholdende - men stadig positivt overraskede.
Sprødhed: Dyb, dyb sprødhed, udtalte VIP'en. Generelt var testpanelet rigtig overraskede over, at en kage med så sikker en lortefarve kunne være så sprød og dejlig.
Smag: Sur fisse, udtalte fissen, hvorimod de to andre var lidt mere nuancerede, idet VIP'en synes, det smagte af en dejlig chokoladekage, og drengerøven mente at kunne ane mere og mere marcipan.

Karakter = 4
ANNONCE
Test af brunkager
Tylstrup brune kager

Udseende: Meget delte meninger, idet de ikke kunne blive enige, om farven lort er et godt tegn, når man vurderer brunkager.
Duft: En udmærket duft. Drengerøven mente, den var intetsigende, men fissen mente, der var hygge og julestemning, som kun hun plejer at sprede.
Sprødhed: Hvor er den, spurgte testpanelet. Som en slatten pik, vrissede fissen, og testpanelet skyndte sig videre til næste punkt.
Smag: De dårlige karakterer fortsatte, for med dårlig sprødhed bliver smagen derefter. Skuffende brun kage blev konklusionen.

Karakter = 3
ANNONCE
Test af brunkager
Brunkage hjerter - lige til at hænge op - "Testvinder"

Udseende: En klar topkarakter fra alle testpanelets medlemmer, der var imponerede over det unikke design, der sætter gang i julen.
Duft: Fissen sagde: Duft til hullet, det er lige mig. De øvrige medlemmer delte dog ikke fissens begejstring og mente, at duften var middelmådig og intetsigende.
Sprødhed: Sprød som en lækker kælling. Ja, selv fissen mente, at hun havde fundet en konkurrent i sprødhed, og topkaraktererne haglede ned.
Smag: Fyldig og faktisk rigtig god. Fissen var så begejstret, at hun ikke var til at styre, men drengene måtte slutte sig til og erkende, at dette var en kvalitets brunkage.

Karakter = 5

Herefter besluttede testpanelet sig for at teste en sidste ting... HEGNET! Derfor skulle der nu laves ordentlige drinks, hvilket fissen tog sig af. Hvad hun dog ikke lige fattede var, at VIP'en havde 2 flasker Sprite - en som indeholdt vand og en med Sprite. Hun valgte selvfølgelig at blande vodkaen op med vand...

De to hankøn tilgav hende, og så gik de i gang med at spille poker, hvor de mente, det var tid til at sætte fissen på plads. Men ak, det blev ikke så. Rent faktisk blev de to så godt og grundigt blanket af. Om dette var dråben, der fik det berømte bæger til at flyde over, vides ikke. Men drengerøven mente det var tid, til at gøre sin exit. VIP'en protesterede og sagde, at de skulle i hegnet. Alkoholen havde dog gjort sit præg, idet det ikke var gået op for ham, at de rent faktisk befandt sig i hegnet...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce