Connery

Tesla Cybertruck

Elon Musks seneste vanvittige kreation

Er du klar til Elon Musks seneste kreation? Cybertruck er den længe ventede pickup-truck fra Tesla, og den er et helt specielt bæst.

Under præsentationen fremviste Musk sin prototype, der viser sig, at være en ekstrem holdbar vogn - der både kan modstå skud og er udstyret med panserglas. Den kan endda modstå tæsk med en forhammer.

ANNONCE
Tesla Cybertruck

Cybertruck kommer i tre forskellige motorvarianter - i den vildeste udgave har vi en sag med tre elmotorer og firehjulstræk, der kan trække på den gode side af 6 ton. 

Denne variant kan man også presse 800 kilometer ud af, på en opladning - og den accelererer fra 0-100 km/t på 3 sekunder. 

Teslas pick-up truck er praktisk talt Elon Musks supertruck, og den adskiller sig en hel del fra de øvrige Teslaer i designet. 

De første produktionsmodeller forventes at rulle på vejene i 2021.

I USA kan man slippe afsted med 39.900 dollars for den billigste variant (270.000 kroner) mens den hidsige tri-motor variant kommer til at koste 69.900 dollars (470.000 kroner)

ANNONCE
Tesla Cybertruck

One More Thing

Tesla har også udviklet en elektrisk ATV, der passer på ladet af trucken - og designmæssigt komplimenterer Cybertrucken. Informationerne om ATV'en var sparsomme, og Tesla fortæller at der kommer flere oplysninger om dette legetøj senere. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce