Connery

Tesla Cyberquad

Send børnene afsted på Elon Musks kantede sci-fi-drøm

Teslas næsten sagnsomspundne Cybertruck lader vente på sig. Den meget unikke elektriske pick-up truck, skulle oprindeligt have været lanceret i november 2021 - men er på nuværende tidspunkt udsat til en lancering i slutningen af 2022. Seneste udmeldinger fra Elon Musk, er at Cybertruck skulle være forudbestilt i over 500.000 eksemplarer - og med så mange i kø til at købe bilen, er det ikke underligt, at Tesla nu forsøger at cashe ind på design-stilen og købelysten på andre punkter. 

Uden egentlig varsel, frigav Tesla to nye Cybertruck-relaterede produkter på deres amerikanske webshop den 2. december 2021. Det ene produkt en Cyberwhistle.. Det andet: En elektrisk ATV for børn, med navnet: Tesla Cyberquad.

Cyberquad blev lagt online til en salgspris på 1900 dollars (12.500 kr), og er allerede få timer efter den blev lagt online, udsolgt. 

Den elektriske ATV er designet til børn i alderen 8 år og opefter. Tophastigheden er 16 km/t - og en fuld opladning skulle give den i omegnen af 24 kilometers rækkevidde - så den ti-årige kan altså nå ret langt væk, når de beslutter sig for at "løbe hjemmefra"... 

ANNONCE
Cyberquad
Del

Seneste nyt