Connery

Terkel fra 'Terkel i Knibe' filmen taler ud: Anders Matthesen gav mig ar på sjælen

Terkel er hoppet med på MeToo-bølgen.

'Tag og fuck af! For du er for grim til mig, og din mor hun er med på den værste', 'Vi må jo håbe, at der ikke var nogen, der fik den fede ko i hovedet' og 'Man ved aldrig, hvornår man får brug for et jernrør' - de kendte replikker er mange fra Terkel i Knibe-filmen, som udkom for over et årti siden i år 2004.

Men ikke alting har set dagens lys omkring, hvad der foregik bag kulissen ved filmens tilblivelse, og derfor tager Terkel - som spillede hovedrollen i den forrige film - nu bladet fra munden.

"Altså, Anders Matthesen har haft stor betydning for min karriere, men det har haft sin pris", fortæller Terkel i et ærligt interview, som han giver i anledning af 'Andens' 25 års jubilæum som komiker..

Voldsomt temperament
I interviewet med Terkel bliver det også fortalt, hvordan Anders voldsomme temperament, kom til udtryk, under indspilningerne af den forrige film.

"Men det værste var næsten, når han så blev god igen. Så insisterede han på at sige undskyld, og så blev jeg bedt om at blive efter fyraften. Så ville han lege bugtaler, hvor han...", når Terkel at fortælle, før det tydeligvis bliver for meget for den tidligere hovedrolleindehaver, som er nødt til at afbryde interviewet.

Selve årsagen til at Terkel nu, så mange år efter står frem, er formentlig fordi 'Anden' er på vej med en efterfølger kaldet Ternet Ninja, hvilket Terkel også kommer ind på.

"Jeg ved, at han er ved at lave en ny film, og jeg ønsker ikke at de børn, der er med i filmen, skal det samme igennem", lyder det.

Se videoen med Terkel her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce