Connery

Tempt Cider 8, 9 og 12

Inden du bliver fristet så læs med her...

Der var pizza, drukspil med Trivial Pursuit i børneniveau (du drikker hvis du svarer forkert), og så faldt vi over et par Tempt Cider i den lokale kiosk, som vi besluttede os for, at sætte under luppen... Testcrewet bestod af 2 hankøn og et svensk hunkøn, så vi havde ligesom både udlandet, mænd og kvinder repræsenteret.
ANNONCE
Flot ser det ud... - Tempt Cider 8, 9 og 12 Flot ser det ud...
Tempt Cider 8, 9 og 12


Tempt Cider no. 8

For det første er den ustyrlig dårlig til pizza, det konstateres omgående ved første tår. Den er usandsynlig sød og minder om en velkomstdrink, man kun drikker halvdelen af, inden man begynder at drikke sig fuld. Én ting er helt sikker, man kan ikke drikke sig fuld i no. 8, for kroppen yder modstand allerede efter en halv flaske.Den eneste positive ting, der er at sige er, at den smager lidt af Faxe Kondi og derfor godt kan drikkes i begrænsede mængder. Derefter slutter festen!

Smagen er Lime og Mint og ifølge en reklame fra firmaet, skulle den være mindre sød end de andre varianter.... Fuck tænker vi, og går videre mod næste djævel i testfeltet.På en skala fra 1 til 10 får no. 8 et gennemsnit på 6

ANNONCE
Tempt Cider 8, 9 og 12
Tempt Cider no. 9

Så er der Jordbærsaft, på den dårlige måde. Fy for satan udbryder en af testofrene, og påtager sig en velfortjent offerrolle. Man kan ikke teste uden at drikke det hele!

Smagen er jordbær og lime, men et eller andet sted er der nogen, som har tabt sukkerposen ned i skidtet. Den er ikke udrikkelig, men den er så sød, at man næsten kan mærke tænderne flygte allerede inden man hælder skidtet ind i munden.

Det eneste positive, der er at sige er, at no. 9 formåede at gøre en god Pizza endnu bedre - ikke fordi den var god til Pizza, Pizzaen fjernede bare den dårlige smag!

På en skala fra 1 til 10 får no. 9 et gennemsnit på 2
ANNONCE
Tempt Cider 8, 9 og 12
Tempt Cider no. 12

Skulle vi klacificere noget som atomaffald, så gør vi det nu. Ikke mindst farven er direkte skadelig, og hvis du spilder den, vil du for evigt kunne huske den dag, du drak no. 12. Vi vil vædde på, at du ikke får farven fjernet igen.

Den dufter overraskende godt, smager lidt af ribena saft, og ville kunne bruges i nødstilfælde... hvis altså man droppede Chilien, som ødelægger hele oplevelsen.

På en skala fra 1 til 10 får no. 12 et gennemsnit på 2,6.
ANNONCE
Konklusion:

Lad være med at lade dig friste af Tempt Cider. Gå udenomkring hylden og køb en håndbajer i stedet. Det er  også billigere. Sandsynligheden for du overlever din druktur uden tømmermænd sammen med Tempt, er tilgengæld en del højere... Du bliver simpelthen aldrig fuld, eftersom du stopper med at drikke, inden du når til bunds i posen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce