Connery

Tema: Drinks vi kan finde ud af at lave!

Vi satte os for at lave en flok nemme drinks, der kan bruges af de fleste...

Tema: Drinks vi kan finde ud af at lave!
Ohøj derude, vi har været i gang med at flette drinks sammen, som ikke kræver specielle varer, der kun findes i en Kinamand butik på et tilfældigt hjørne i New York. Eller rettere, en af danmarks bedste bartendere Kasper Dam, har været i gang med at flette fede drinks sammen for os, som de fleste burde kunne forstå!

Sprutten er venligst sprøjtet ud af flaskerne i samarbejde med Shake-it.dk - hvor du kan finde inspiration til mange flere cocktails.

Det er blevet til en serie med gamle kendinge og en flok drinks, som Kasper har specielt kreereret til lejligheden.

Følg med i vores drinktema på dette link
ANNONCE
Kasper Dam giver en intro til bar tools
Du kan følge vores drinktema her på Connery.dk de kommende uger, men vil du sikre dig, at du får dem allesammen med, så opret dig en profil og modtag vores nyhedsbrev. Du kan også "synes godt om" os på Facebook, for her poster vi dem også.
ANNONCE
Fakta:
Connery Drink Tema, sætter fokus på drinks, som man kan finde ud af at lave. Det er desuden drinks, som ikke kræver ingredienser, som kun kan skaffes hos en kinamand, på et hjørne i New York! - Se alle drinkopskrifter her

Info:

Sponsor:
 Shake-It.dk - Få inspiration til drinks og Cocktails

Location: Hornsleth Bar København

Bartender: Kasper Dam

Foto: Christian Grüner

Video og klipning: Dennis Stanley

Bemærk: Flasken Kasper kaster rundt med er en såkaldet "træningsflaske" - Vil du gerne selv i gang med at lære at kaste med flasker, så kan du få en virkelighedstro træningsflaske med  SKYY - Vodka her
ANNONCE
Del

Seneste nyt