Connery

Ted - Verdens cooleste bamse

Fabelagtig komedie fra manden bag Family Guy

4 ud af 6 stjerner
United International Pictures - Ted - Verdens cooleste bamse United International Pictures
Har du som barn, nogensinde ønsket at dit legetøj var levende? Det er præcis, hvad den 8 årige John Bennett gør, da han en særlig juleaften får en stor bamse af sine forældre.

John er lidt af en enspænder, der ikke har nogen venner, så derfor ønsker han at bamsen, som han kalder Teddy, var levende, så de kunne være bedste venner hele livet. Da John vågner næste morgen opdager han til sin og ikke mindst hans forældres forbavselse, at hans ønske på magisk vis er blevet opfyldt.

Ted bliver hurtigt en mediedarling og optræder i div. Talkshows og tv-serier. Men som med alle andre kendisser, daler interessen med tiden selv for den charmerende Ted.
ANNONCE
United International Pictures - Ted - Verdens cooleste bamse United International Pictures
27 år senere er hverken John (Mark Wahlberg) eller Teds (Seth MacFarlane) liv blevet helt som de havde forventet. John er lidt af en taber, der arbejder i en bilhandel, men meget hellere vil tilbringe dagen hjemme på sofaen sammen med den arbejdsløse Ted, ryge bong og spise chips. Det bliver for meget for Johns kæreste Lori (Mila Kunis), der efter 4 års forhold har fået nok af Ted og giver John et ultimatum. Enten beder han Ted om at flytte ud af deres lejlighed og kommer videre med sit liv, ellers går hun fra ham. John står nu i det klassiske dilemma; kæresten eller vennerne. Skal han en gang for alle blive voksen og vælge sin lækre kæreste, eller skal han være loyal overfor sin barndoms ven, der altid har været der for ham?
ANNONCE
United International Pictures - Ted - Verdens cooleste bamse United International Pictures
Ted er en forrygende og særdeles veloplagt komedie af Seth MacFarlane, manden bag kult tv-serien Family Guy. Det er MacFarlanes første spillefilm, og der er da også små skønhedsfejl hist og her, mest af alt i tempoet, men alt i er Ted en fornøjelse at se. Humoren er selvfølgelig filmens store force. Den er grovkornet og bestemt ikke egnet til børn.

Tonen er herligt politisk ukorrekt og lægger ikke bestemt heller ikke fingre imellem, når det kommer til diverse Hollywood og pop stjerne og hvad Seth MacFarlane mener om dem. Det er virkelig befriende skulle jeg hilse og sige. Samtidig er filmen proppet med 80’er referencer, hvilket personligt gjorde mig meget nostalgisk og gav ekko til min egen barndom og gjorde oplevelsen så meget mere magisk.
 
Kort sagt, anbefaler jeg denne film til alle, der nogensinde har eget et stykke legetøj. (sex legetøj er ikke inkluderet, og dog….)
ANNONCE
Drengerøvs faktor: 95%
 
Teknisk information:
Original titel: Ted
USA, 2012
Instruktør: Seth MacFarlane
Medv.: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane og Giovanni Ribisi
Genre: Komedie/Eventyr
Format: 1.85:1
Lyd: Dolby Digital 5.1/DTS/SDDS
Længde: 106 min
Premiere dato: 6. september 2012
Distributør: United International Pictures
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce