Connery

Ted 2 [Anmeldelse]

Kan Ted 2 leve op til 1’eren eller er Seth MacFarlane løbet tør for jokes?

2 ud af 6 stjerner
Ted 2 - Trailer
United International Pictures - Ted 2 [Anmeldelse] United International Pictures

”I Think, Therefore I am.” - René Descartes

Torden-vennerne John (Mark Wahlberg) og hans levende bamse Ted (Seth MacFarlane) er tilbage i nye problemer. Mens John atter er single og lettere deprimeret, synes Teds lykke at være gjort. Han er netop blevet gift med sin elskede Tami-Lynn (Jessica Barth) og bryllupsdagen er den lykkeligste dag i hans liv, men et års tid inde i ægteskabet skændes de, så væggene ryster og Ted foreslår derfor, at Tami-Lynn og han får et barn, for at holde dem sammen. Det eneste problem er bare at Ted ikke har en diller og ikke kan være biologisk far til barnet og da de prøver at adoptere, får de at vide, at Ted slet ikke opfattes som en rigtig person, men snare som en ejendel og derfor ingen rettigheder har.

ANNONCE
United International Pictures - Ted 2 [Anmeldelse] United International Pictures

”LWYRUP” – Saul Goodman, Breaking Bad

Pludselig begynder Teds liv at falde sammen om ørene på ham, og han og John går til kamp mod systemet, for at bevise at Ted i den grad er et levende individ med egne tanker og følelser, selvom han er lavet af bomuld og polyester. De får hjælp af den unge, smukke advokat Samantha (Amanda Seyfried), som Johnny får et godt øje til, og så ryger de alle tre sig skæve fra en pikbong, og læser op på jura…

ANNONCE
United International Pictures - Ted 2 [Anmeldelse] United International Pictures

”I’m thinking of doing some comedy” – Liam Neeson, Life’s too short

Ligeså sjov og original som 1’eren var, ligeså uinspireret og tam virker 2’eren. Seth MacFarlane lader til at være løbet tør for jokes, for han genbruger flittigt plot og jokes fra 1’eren og fra sin egen serie Family Guy. Den sjoveste scene i filmen er da også kraftigt inspireret af Liam Neeson sketchen fra Ricky Gervais og Stephen Merchants sitcom ”Life’s To Short”.

ANNONCE
United International Pictures - Ted 2 [Anmeldelse] United International Pictures

”There are no chicks with dicks, Johnny, only guys with tits.” – Ted Clubber Lang

Hvis du er et bonghoved, hvis liv kun går ud på at surfe porno, drikke øl og ryge dig skæv, så er Ted 2 helt sikkert noget for dig. Det kræver nemlig ikke megen IQ, at følge med i handlingen og da man allerede kender jokesene på forhånd, er det måske kun en fordel, at være lidt skæv når man ser filmen, for ædru og clean er Ted 2 i hvert fald ikke noget at råbe hurra for.

ANNONCE
Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: 80%

Teknisk information:

Original titel: Ted 2

Land: USA, 2015

Instruktør: Seth MacFarlane

Medv.: Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Amanda Seyfried, Jessica Barth, Giovanni Ribisi, Morgan Freeman, Sam J. Jones, John Slattery og Liam Neeson

Genre: Komedie

Billedformat: 2.35:1

Lyd: Dolby Digital/DTS/SDDS

Spilletid: 115 min

Dansk bio premiere: 16. juli 2015

Distributør: United International Pictures

ANNONCE
Del

Seneste nyt