Connery

TDC i aftale med Universal Music

Verdens største pladeselskab har indgået aftale med TDC om musik

Internationale og danske stjerner som U2, Mariah Carey, Amy Winehouse, Andrea Bocelli, Jokeren m.fl. rykker nu ind på hylderne i PLAY, TDC's og YouSee's nye musiktjeneste på nettet.
TDC i aftale med Universal Music
TDC har skrevet kontrakt med verdens største pladeselskab, Universal Music, og fra den 1. maj udvides repertoiret på PLAY med over 100.000 titler fra nogle af verdens mest populære kunstnere.

"Med aftalen med Universal Music dækker PLAY nu samlet over 95 pct. af musikmarkedet herhjemme. Det gør PLAY til det absolut stærkeste bud på fremtidens model for lovlig musikdownload på nettet," siger koncernchef Jens Alder, TDC.

Med Universal Music har TDC nu aftaler med verdens fire største pladeselskaber, som sammenlagt står for anslået omkring 80 pct. af musikmarkedet. TDC har desuden aftaler med en række uafhængige danske selskaber som bl.a. MBO, DiGiDi, Artpeople, Clockwize, House of Scandinavia m.fl.

PLAY blev lanceret den 1. april 2008. TDC er det første teleselskab i verden, som giver eksisterende bredbånds- og mobilkunder ubegrænset adgang til at downloade musik som led i eksisterende abonnementer og uden merbetaling. For at få adgang til PLAY skal man have bredbånds- eller mobilabonnement hos TDC eller YouSee.
ANNONCE
Del

Seneste nyt