Connery

TDC endelig klar med 3G

TDC er klar til at gå i luften med 3G og sænker samtidig prisen på datatransmission markant.

TDC Mobil åbner for 3G nettet 3. oktober, hvor i første omgang erhvervskunder med mobilbredbåndskort til pc'ere vil komme på. Privatkunder vil få tilbudt 3G fra medio november. Dermed vil alle TDC's kunder fra medio november få mulighed for at opleve videotelefoni og højere hastigheder med både mobiltelefonen og et nyt mobilbredbåndskort.

"Vi har været grundige i vores forberedelser til introduktionen af 3G. Det afgørende for os er, at kvaliteten er i orden. Vi har både ladet vores erhvervs- og privatkunder teste 3G før introduktionen, og vi har lyttet til deres kommentarer. Nu er teknologien klar. Mobiltelefoner og mobilbredbåndskort er på markedet og fungerer godt. Og kunderne er klar til hurtigere hastigheder. Det er forudsætningerne for, at TDC Mobil nu kan introducere 3G. Vi tager udgangspunkt i det forbrugsmønster, som kunderne har i dag. Vores tilgang til 3G er evolution - ikke revolution. Derfor har vi valgt at give kunderne mulighed for at få adgang til de samme tjenester og indhold, som de kender fra deres pc'er på kontoret og derhjemme. Med 3G-nettet fortsætter vores kunder med at få alt det gode, de kender fra i dag med tale og sms og data. De kan sagtens fortsætte, hvor de er nu. Men de får også mulighed for at vælge mere til uden ekstra omkostninger bortset fra et mobilbredbåndskort eller en 3G telefon," siger administrerende direktør i TDC Mobil Mads Middelboe.

Samtidig med introduktionen af 3G nedsætter TDC Mobil priserne for datatransmission til omkring det halve af de nuværende for alle TDC Mobils kunder. Prisnedsættelsen gælder for al datatransmission både på 3G og GSM-nettet. Prisen på tale og sms på 3G er den samme som på det eksisterende net. Mads Middelboe forklarer:

"Vi har gjort meget ud af at gøre det let for kunderne at komme i gang. Uanset abonnementstype får alle vores kunder automatisk adgang til 3G. Kunderne skal ikke have nyt sim-kort, men naturligvis skal de anskaffe sig et mobilbredbåndskort eller en 3G-telefon. For at fjerne en væsentlig barriere har vi samtidig valgt at nedsætte priserne for datatransmission for både erhvervs- og privatkunder markant. Prisnedsættelsen sker fra i dag og skal understøtte vores ønske om at gøre de hurtigere hastigheder og nye tjenester tilgængelige for et større publikum. Det skal være enkelt og fremkommeligt. Vi er overbeviste om, at data vil trække væksten, og derfor mener vi også, at tiden er til en reduktion."

Ved introduktionen vil TDC Mobil tilbyde 3G-dækning inde og ude, hvor flest kunder kan få glæde af det. Som tidligere udmeldt åbner TDC Mobil i første omgang 3G-nettet i København, Århus, Odense og Aalborg samt i udvalgte områder med mange erhvervsvirksomheder. Udrulningen af 3G-nettet sker i et velovervejet tempo i takt med kundeefterspørgslen og ud fra en vurdering af, hvor det er forretningsmæssigt ansvarligt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce