Connery

TCL er klar med 8K QLED flagskibs-tv i Danmark

75" 8K med IMAX Enhanced certificering

Kinesiske TCL har en gigantisk fladskærmsforretning på verdensplan, og når man bevæger sig rundt på de internationale elektronimesser, er det umuligt at undgå at støde ind i dem.

Men selvom mærket gjorde sit stille indtog i Danmark for fem år siden, er det måske ikke så mange, der har fået øjnene op for det endnu. 

Nu er TCL så klar til at træde ind i ombejlede 8K-felt, og det sker med et heftigt flagskibs-TV, der med IMAX Enhanced-certificering, bejler til hjemmebiografsentusiaster. 

ANNONCE
TCL X91 er udstyret med lyd fra Onkyo - TCL er klar med 8K QLED flagskibs-tv i Danmark TCL X91 er udstyret med lyd fra Onkyo

Det nye flagskib fra TCL hedder TCL X91, og er et 75" stort 8K QLED-tv. 

X91 er udstyret med lydkompononter fra Onkyo, der understøtter Dolby Atmos-lyd, i hvad TCL selv kalder 'en fængslende lydoplevelse'. 

Pop-up kameraet som vi kender det fra smartphones har fundet vej til TV'et - TCL er klar med 8K QLED flagskibs-tv i Danmark Pop-up kameraet som vi kender det fra smartphones har fundet vej til TV'et

Pop-up kamera og Android-funktioner

8K TV'et bygger dets smart-funktionalitet på Android OS (version 9.0) og har indbygget pop-up kamera, der tilføjer ekstra sociale muligheder - blandt andet via den indbyggede Google Duo voice-chat software. 

ANNONCE
TCL X91 75" - TCL er klar med 8K QLED flagskibs-tv i Danmark TCL X91 75"

Foruden de nævnte feature er X91 også udstyret med Full Array Local Dimming, Dolby Vision HDR10+ og stemmestyring - mens herligheden er pakket ind i en ramme af børstet metal. 

 

Pris og tilgængelighed

TCL X91 75" er bliver tilgængelig hos udvalgte forhandlere over sommeren 2020, og den vejledende pris er 49.990 kroner. 

NB: Godt 50.000 kroner er selvfølgelig mange penge for et tv - men 8K teknologien er stadig i den forreste række, og det medfører nogle høje priser - til sammenligning kan en TCL skærm i 75" - med 4K opløsning, erhverves for omkring 15.000 kroner, i skrivende stund. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt