Connery

TCL er klar med 75" Mini-LED tv i 2022

C93 er det ypperste fra TCL

TCL har i stilhed ædt sig ind på tv-placeringerne i danske elektronik-butikker, og det er egentlig let at forstå; mærket leverer en lang perlerække af de mest eftertragtede features til relativt pæne priser. 

For nylig afslørede elektronikproducenten deres lineup af nye tv der kommer til Danmark i 2022, og helt i front står den nye topmodel TCL C93, der med 65" og 75" præsenterer den spændende nye Mini-LED displayteknologi. 

TV'et er byder på en heftig pakke af features, der nok taler mest ind til folk der ikke kan få tal of features nok på specifikationslisten. 

ANNONCE
TCL C93 har integreret subwoofer fra Onkyo på bagsiden - TCL er klar med 75" Mini-LED tv i 2022 TCL C93 har integreret subwoofer fra Onkyo på bagsiden

Især gaming skulle være et stort fokus på de nye skærme fra TCL, og C93 spiller da også op til gamere med 144 Hz variabel opdateringshastighed (Variable Refresh Rate), HDMI 2.1, Freesync og Game Master Pro spiltilstanden. 

Mens softwaren af og til er hit and miss på smart-tv, har TCL valgt at udstyre denne model med Google TV og indbygget Google Assistant, fordi det ifølge dem selv er "det mest avancerede Smart TV-system nogensinde" - det er måske op til debat, men i det mindste virker det!

Lydsiden på det 65 eller 75" store mini-LED tv leveres af det japanske HiFi-mærke Onkyo, med et system der kombinerer fronthøjttalere med to vertikale enheder og en integreret subwoofer på tv'ets bagside, så tv'et rent faktisk kan levere noget der minder om Dolby Atmos lydkvalitet. 

TCL C93 modellerne skulle lande i danske butikker i løbet af april og maj.

65" MiniLED 144 Hz TCL 65C935 får en vejledende pris på 14.990 kroner
75" MiniLED 144 Hz TCL 75C935 får en vejledende pris på 21.990 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce