Connery

Tatovering i den gode sags tjeneste

Støt Movember og få en gratis tatovering...

Det er nok ikke gået mange mænds næser forbi, at det er Movember. Her på Redaktionen bliver vi dagligt præsenteret for prisværdige tiltag, og vi kan desværre ikke nå at præsentere alle. Men. Her er en der er ret interessant:

Tatovering i den gode sags tjeneste

Hvis man kigger forbi Iron & Ink i København eller Vejle torsdag den 13. november kan man komme under nålen og samtidig støtte et godt formål 

På torsdag den 13. november kan man få tatoveret et ”Movember‐skæg” hos Iron & Ink på Vesterbrogade I København, eller på Vedelsgade i Vejle, og på samme tid støtte et godt formål. Det er nemlig blevet ”Movember”, og for mange danske mænd betyder det, at de lader skægget gro for at sætte fokus på testikel- og prostatakræft. Iron & Ink, Sorry Mom og den 30-årige pædagog Rasmus Christensen fra Vejle mener, at der er behov for fokus på kræften, der rammer mænd, hele året. ”For 150 kr. kan man få tatoveret et Movember-skæg, og være med til at sætte fokus på kræften hele året rundt. Alle pengene går selvfølgelig direkte til kampen mod testikel- og prostatakræft,” fortæller Hawaro Juul fra Iron & Ink.

ANNONCE
Rasmus, Hawaro og Thomas - Tatovering i den gode sags tjeneste Rasmus, Hawaro og Thomas

Vind tatovering og hudpleje 

For Rasmus Cort Hansen fra Sorry Mom giver det god mening at koble tatoveringer og kræft.

”Tatoveringer og skæg er for den moderne gentleman, og det passer fint med at være gentleman og give en donation til et godt formål,”

siger Rasmus, der også selv skal have et ”Movember-skæg” tatoveret på torsdag. Er man ikke meget for at komme under nålen, er det også muligt at donere 150 kroner til Movember uden at få tatoveringen.

Blandt dem, der donerer mindst 150 kroner, bliver der trukket lod om 10 Sorry Mom aftercare hudpleje‐sæt til en samlet værdi af 3490 kroner, mens Iron & Ink bidrager med et gavekort til en tatovering til 5000 kroner,” slutter Rasmus.

Det er muligt at melde sig til arrangementet på mailen movember@iron‐ink.dk og læse mere ved på Iron & Ink og Sorry Mom på Facebook.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce