Connery

Taste of Copenhagen

Prøv en række af Københavns toprestauranter til spotpris

Credit: Istockphoto.com - Taste of Copenhagen Credit: Istockphoto.com
Vi er nu i august og tiden er inde til at Copenhagen Cooking præsenterer 'Taste of Copenhagen', hvor en række af Københavns toprestauranter inviterer folk til billig gourmetmad. 

Sidste år blev pladserne revet væk og i år bliver det ligeså, blandt andet fordi 'Taste of Copenhagen' får fint besøg i form af verdens bedste restaurant, noma.

I år starter billetsalget d. 10. august kl. 10.00 på Billetnet og det gælder om, at være klar på tasterne. Er uheldet ude og billetterne til din udsete restaurant udsolgt, så er der heldigvis andre lækre muligheder. I år vil de deltagende restauranter bestå af: Kokkeriet, AOC, Kiin Kiin, noma, The Paul, The Dining Room og Salt.

Bemærk dog at hos noma og The Paul, skal man være under 25 eller studerende (MBA eller lign. tæller ikke med), for at kunne deltage, og det forventes, at du kan fremvise gyldig billedlegitimation. Hos noma er der ekstra bonus i form af filmhold, så du kan risikere at blive filmet.

Copenhagen Cooking bliver arrangeret af Wonderful Copenhagen og har mere end bare gourmestrestauranter på programmet. Hvis ikke gourmetrestauranterne er dig, eller du bare ikke nåede, at få en billet, så er der oplevelser for enhver smag fx kokkeskole, vinsmagning og forskellige aktiviteter for familien.

Kig inde på Copenhagen Cooking for mere information.

Billetterne koster 425,- eksklusiv drikkevarer.
ANNONCE
Program:

Noma*: 25. august (frokost)


Kiin Kiin: 23. august


AOC: 24. + 25. august


The Dining Room: 20. + 21. + 23. + 24. + 25. + 26. august


Salt: 27. august


The Paul*: 25. august (frokost)


Kokkeriet: 24. + 25. august

Del

Seneste nyt

Annonce