Connery

Targus Urban Backpack

Streetagtig taske fra Targus

5 ud af 6 stjerner
Tasker til bærbare bliver stadig mere og mere aktuelle, da flere og flere får øjnene op for de små vidundere som efterhånden er blevet så kraftige, at de i mange tilfælde nemt erstatter en stationær. De skal nogle gange transporteres rundt, og vi ser i dag på en Notebook taske fra Targus.
ANNONCE
Targus Urban Backpack
Dette er årets første anmeldelse af tasker til bærbare computere. Sidste år fik vi kigget på flere forskellige bud, og gennem januar og februar måned vil I kunne læse i alt 4 anmeldelser af 4 tasker fra Targus.

Targus er et veletableret og kendt mærke her i Danmark. De sælger blandt andet tasker i en masse hi-fi og radio-tv forretninger. De har været på markedet i en del år efterhånden, har kontorer i 45 lande og distribuerer i over 145 lande verden over.
Targus blev grundlagt helt tilbage i 1983.

Design
Tasken er fremstillet i nogle gode materialer. Den virker meget solid og har nogle kraftige syninger. Førstehåndsindtrykket er positivt, og den kan helt sikkert klare lidt af hvert.

Tasken hedder Urban Backpack, og det passer meget godt overens med designet. Den virker streetagtig og ser lidt funky ud, specielt med de orange dutter i fronten.

Opbygning & komfort
Specifikationer:
Sort/orange
Eksterne dimensioner: 45 x 40 x 21 cm
Interne dimensioner: 36 x 30 x 5 cm
Materiale: Nylon
Garanti: Livstid
Vægt: 1.5 kg

Urban Backpack er designet til at klare bærbare op til 15.4" skærme. I fronten finder vi et stort rum. I siderne er der specialdesignet rum, hvor man i det ene rum kan have sin mp3-afspiller, og i det andet sin telefon. I rummet med plads til mp3-afspiller er der lavet et lille hul, så ledningen til hovedtelefonerne fra afspilleren kan trækkes ud, hvorved man ikke behøver have lynlåsen åben. Lækker detalje.
ANNONCE
Targus Urban Backpack
Åbner man det første rum finder man plads til både visitkort og kuglepenne. I det andet store rum, har Targus lavet mulighed for transport af 6 cd'er. I samme rum er der flere mindre rum med plads til blandt andet kabler og andet tilbehør.

I det største rum er der plads til den bærbare. Det er et top loader system, hvor man ganske enkelt løsner velcroen og lægger den bærbare ned. Materialet er her ikke så blødt som det kunne være. Jeg havde gerne set blødere og mere skånsomt materiale i stedet for nylon overalt.

På bagsiden finder vi nogle kraftige skulderstroppe, med polstring på de bærende stroppe og på bagsiden. Desværre er hele bagsiden ikke polstret, men kun udvalgte steder. De udvalgte steder er ud for skulderbladene og lænden. Det giver desværre en lidt prikkende fornemmelse på lænden hvis man bøjer sig forover.

På bagsiden mellem bærestroppene er der en clips, så det er muligt at spænde tasken sammen om brystet, hvilket giver en rigtig god stabilitet, og sikrer at tasken sidder rigtig godt fast.

Der er tænkt over detaljerne, og generelt set er det en rigtig god taske.

Konklusion
Vi har i dag kigget på en taske fra producenten Targus, og det er uden tvivl en lækker taske. Den har et streetagtigt look og feel, og det er helt fint for den målgruppe som tasken henvender sig til.

Den aktuelt billigste pris på EDBpriser.dk siger 447,- kroner, og det er lidt dyrt i forhold til hvad man ellers kan finde tasker til, men prisen er ikke desto mindre helt acceptabel.

Den overordnede kvalitet er helt i top, og man går ikke galt i byen, hvis man køber denne taske.

Targus Urban Backpack er venligst udlånt af Targus.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce