Connery

Targus Pulse Backpack

Tasken til den aktive mand

4 ud af 6 stjerner
Tasker til bærbare bliver stadig mere og mere aktuelle, da flere og flere får øjnene op for de små vidundere som efterhånden er blevet så kraftige, at de i mange tilfælde nemt erstatter en stationær. De skal nogle gange transporteres rundt, og vi ser i dag igen på en notebook taske fra Targus.
ANNONCE
Targus Pulse Backpack
Dette er årets tredje anmeldelse af tasker til bærbare computere, de to foregående var også fra Targus.

Targus er et veletableret og kendt mærke her i Danmark. De sælger blandt andet tasker i en masse hi-fi og radio-tv forretninger. De har været på markedet i en del år efterhånden, har kontorer i 45 lande og distribuerer i over 145 lande verden over.
Targus blev grundlagt helt tilbage i 1983.

Design
Tasken virker ved første øjekast lidt spacy. Den er fremstillet med henblik på den aktive mand. Farven er holdt i overvejende sort, med undtagelse af siderne og skuldrestroppene som er i ternet sølv med rød baggrund. Nu er design en smagssag, men jeg synes faktisk de er sluppet ret godt af sted med det. Den udstråler noget friskt og ungt.

Når man åbner lommerne og kigger indeni bliver man overvældet af en rigtig knald rød farve. Stoffet de her har brugt virker til at være vandafvisende, hvilket slet ikke er skidt, hvis den bærbare skal udsættes for forskellige typer vejr.

Opbygning & komfort
Specifikationer:
Sort/orange
Eksterne dimensioner: 41 x 50 x 17 cm
Interne dimensioner: 36 x 30 x 5 cm
Materiale: Nylon
Garanti: Livstid
Vægt: 1.2 kg

Targus Pulse Backpack er designet til at klare bærbare op til 15.4" skærme. I fronten finder vi et rimeligt rum med plads til mobiltelefon og for eksempel lader til computeren. I siderne er der specialdesignede rum, hvor man i det ene rum kan have sin mp3-afspiller, og i det andet en vandflaske.
ANNONCE
Targus Pulse Backpack
I rummet med plads til mp3-afspiller er der lavet et lille hul, så ledningen til hovedtelefonerne fra afspilleren kan trækkes ud, hvorved man ikke behøver have lynlåsen åben. Vi så også denne detajle på deres Urban Backpack, og det er altså en lækker detalje.

Åbner man det andet rum finder man plads til både visitkort, kuglepenne, nøgler og hvad man ellers måtte have plads til. I det største store rum, har Targus lavet mulighed for transport af 6 cd'er. I samme rum finder vi også pladsen hvor den bærbare skal være. Taget i betragtning af, at den skulle være til den aktive mand havde vi gerne se, at selve taske var bedre polstret, da polstringen specielt hvor computeren skal ligge ikke er særlig tyk eller gennemført. Man skal nok være forsigtig når man sætter tasken fra sig, da polstringen specielt virker tynd i bunden. Lidt en skidt detalje på en ellers udmærket taske.

På bagsiden finder vi nogle gode skulderstroppe, med polstring på de bærende stroppe og på bagsiden. Bagsiden er helt polstret med zoneopdeling, hvilket virker godt. Den er meget behagelig at have på.

Konklusion
Det har igen været en fornøjelse at skifte bekendtskab med endnu en taske fra Targus. Det er sjovt at se flere af de forskellige produkter den samme producent har lanceret, da det giver et godt overblik af den overordnede kvalitet. Kvaliteten er generelt ganske god, dog uden at være helt i top.

Den aktuelt billigste pris på EDBpriser.dk siger 382,- kroner, og det er billigt dyrt i forhold til hvad man ellers kan finde tasker til. Prisen stemmer ganske godt overens med kvaliteten.

Targus Pulse Backpack er venligst udlånt af Targus.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce