Connery

Tapedeck.org

Et site som minder en om de glade dage i 80'erne.

Tapedeck.org
Hvem bliver ikke en smule nostalgisk når man nævner følgende ord: Kassettebånd, Commodore 64, svedbånd, skrigende farver, cykelhandsker, Electric boogie og Preben Elkjær.

Jeg gør hvert fald. Starten af 90'erne var for mit vedkommende en herlig tid, som jeg husker for EM i 92 og
Tapedeck.org - mere nørdet bliver det simpelthen ikke. Her er tale om et online galleri med alverdens kassettebånd. Kassettebånd fra en tid hvor man spændt sad ved radioen og ventede på, at Kim Schumacher ville spille det nyeste med Wham og Depeche Mode. Efter at havde ventet i en halv eftermiddag på, at yndlingsnummeret blev sendt ud over det ganske land i usynlige radiobølger! Herefter kunne man så optage det ned på sit analoge 'greatest hits' kassettebånd - åh hvilken skøn tid!

Tapedeck.org er en internetside, hvor der bliver rusket godt og grundigt op i alle disse gamle herlige minder. Dette sker i form af et galleri, med kassettebånd i alverdens varianter. På siden finder man smukke designs af kassettebånd helt fra starten af 60'erne, hvor de bærer præg af et funktionelt design. Videre op til de farverige 70'ere, og op til deres endeligt i 80'erne og 90'erne, hvor de med fantastiske forme og variationer kunne gøre et hvert drengeværelse mere kulørt. På siden kan man læse lidt om kassettebåndets historie og storhedstid, men det mest relevante er altså dette strålende og farverige galleri, som rummer alle disse smukke bånd fra en tid hvor alt var kodylt!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce